Власна армія у вишиванках – проти армії Президента?

16 червня 2017, 14:07
Власник сторінки
блогер
0
290

Нещодавно народний депутат вірний прибічник дніпровського мера Бориса Філатова, Андрій Денисенко виступив з різкою критикою на бік президента Порошенка.

Нещодавно народний депутат вірний прибічник дніпровського мера Бориса Філатова, Андрій Денисенко виступив з різкою критикою на бік президента Порошенка.

 Зараз замість того, щоб сидіти в Раді, та займатися своєю роботою депутата, Андрій Денисенко вже другий тиждень займається витягуванням із СІЗО тих кого лагідно кликає - «цинічні Бендери».

«Через 2 роки і 2,5 місяці після затримання і відомого епік фейлу президента» - пише народний депутат у своєму Фейсбук.

ФОТО 1(епік фейл Президента)

На справі ж хто такі ці цинічні бендери?

Згадати не складно гучну історію з правосеком Ярославом Тарсенко. 

Восени 2015 року його було затримано та оголошено про підозру!

ФОТО 2. (затриманий правосек - Ярослав Тарасенко).

Ось витяг з документу:

«В рамках відкритих кримінальних проваджень за ч. 3 ст. 187 (розбій), ч. 2 ст. 186 (грабіж), ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України було проведено ряд санкціонованих судом обшуків у містах Павлограді та Першотравенську. За результатами обшуків було вилучено пістолет Макарова, пістолет-кулемет «Скорпіон», 5 магазинів до них з патронами, гранати Ф-1 і РГД-5, 2 гранати ВОГ-25 та патрони.

Інкременували тоді правосеку Тарасенко  ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачала від 3-х до 7 років позбавлення волі».

Тоді за справу окрім Андрія Денисенка взявся стандартний набір юристів команди Денисенко і Філатова, за допомогою яких витягують начебто «патріотів» правого сектору.

Вже 1 березня Віталій Пагосян адвокат, народний депутат Володя Парасюк звітували:

-          Це - маленька перемога. Попереду – довга та тяжка боротьба, затягування процесу, аби суспільство втомилося та перестало так прискіпливо контролювати справу.

Фото3. Команда патріотів - колишній регіонал Коля Тайсон, адвокат Корбана Оксана Томчук)

Сам Андрій Денисенко пишається та гучно розповідає про свої перемоги на цьому фронті, боротьби з режимом Порошенка.

ФОТО 4.(Андрій Денисенко звітує скільки витяг цинічних бендер)

До речі УВАГА, Пане Президенте, він й досі бореться з режимом, вже напевно з Вашим!

ФОТО 5. Фото 6. (з гвинтівкою в Раду, Денисенко не підтримує Гройсмана)

До речі, щодо «цинічного» бендери Ярослава Тарасенко, після звільнення з СІЗО командою Денисенко, саме цього чоловіка знов затримано.

«В четверг, 15 июня, у активиста «Павлоградской самообороны» Ярослава Тарасенко проводят обыски. К его дому в Павлограде подъехала группа сотрудников Службы безопасности Украины, бойцов «Альфа» и представителей прокуратуры из Киева, сообщает .»

Обшуки пов'язані з вбивством екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Нагадаємо, екс-депутат Держдуми РФ Денис Вороненко був застрелений 23 березня 2017 року центрі Києва, на розі бульвару Тараса Шевченка і вулиці Пушкінської біля готелю Прем'єр Палас. Кілер відкрив стрілянину, коли той виходив з готелю зі своїм охоронцем. Вороненко помер на місці, отримавши одну кулю в шию, дві в область обличчя, одну в живіт.

Першою ластівкою, про яку нам звісно (скільки таких було, Бог їх зна) став Денис Гордєєв особистий помічник Денисенко, який сьогодні обвинувачуваний  у вбивстві співробітника СБУ Віктора Мандзика.

Фото 7. 7а (Затриманий Денис Гордеєв)

Це вже друге резонансне вбивство на рахунку Правого Сектору, який довгий час з грошей Коломойського, утримував Андрій Денисенко. До речі, припинення фінансування від олігарха закінчилось через гучний скандал між колишнім однодумцями. Денисенко та Яроша звинуватили у привласненні грошей.

ФОТО 8. (Переписка Денисенка, стосовно грошей правого сектора)

Після того як правий сектор вичерпав себе як сила, а  Андрію Денисенку не вдалося зібрати власну патріотичну армію, даний пан йде далі. 

Вже при дніпровській міській раді він вмовляє очільника міста посилити власну охорону від нібито сашовілкула, таким чином у місті з*являеться нове КП «Муніципальна поліція», якщо точніше цей загін започаткував регіонал, КГБіст Іван Ступак! 

Головою нового КП стає найближча людина Денисенка Кирило Харахулах, більшість набраних бійців – колишні правосеки.

ФОТО 9. (Про Кирила Харахулаха)

Офіційне призначення цих бійців – охорона порядку у місті. Насправді ці кремезні пацанята трощать неправильні МАФИ у місті за вказівкою мера, вишвирють ветеранські організації з будівель, приїздять з погрозами до неправильних адвокатів та багато іншого.

Ось посилання лише на один такий факт, від якого стає моторошно – жінки, пенсіонери, під спецзасоби муніципалів йдуть усі!

Але карманна-муніципальна армія Денисенко, як у випадку і з Правим Сектором вимагала досить великих грошей. У кулуарах Борис Філатов неодноразово натякав Денисенко, що за такі гроші як він отримує, жодного неправильного активіста у залі під час сесії не повинно бути». Обурення мера зростало, бо у Дніпрі одна сесія за другою ставали наче вечірні шоу, та хитали авторитет Філатова.

Останньою краплею в цьому конфлікті стали події на 9 травня, під час яких люди Денисенко не змогли довести необхідний градус провокацій, за що й полетіли голови муніципалів, а Денисенко отримав матюгальний ляпас від Філатова.

Поки конфлікт, який намагаються сховати, набуває обертів, Денисенко зібравши звільнених муніципалів продовжує збирати армію «цинічних» Бендер – отморозків під прикриттям ГО «СИЧ».

ФОТО 10. (Нова армія народного депутата)

Отже чиє вбивство буде наступним?

Та навіщо якийсь депутат з Дніпра збирає власне воєнізоване угрупування?

Всі ж розуміють, що вибори рано чи пізно прийдуть. Ми пам’ятаємо як розгортались події у 2014 і розуміємо, що разом з мирними громадянами на пікети незадоволення вийдуть і провокатори які вже зараз готуються до таких подій.

Зараз команда Корбана, ще тихенько, але відхрещуються від Денисенка, бо він дорого коштує та вже й непотрібен.

Але не варто забувати, що в цій команді, в який Денисенко добре попрацював та отримав необхідні знайомства, сьогодні більше 70 відсотків колишніх регіоналів, а сам Денисенко завжди був маргінальним патріотом на зарплатні у Івана Стапука.

Так от питання, панове Юрію Луценко, Арсен Аваков, як вважаєте за кого буде хитати людей Андрій Денисенко, якщо вже зараз дозволяє собі йти всупереч?

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Киев,Выборы Президента Украины 2019 новости,Днепр,Верховная Рада,политика,Владимир Золотарев,Петр Порошенко,Юрий Луценко,Виталий Ярема,Арсен Аваков,правый сектор,Блок Петра Порошенко,Борис Филатов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.