Менти своїх не здають!

12 червня 2017, 17:49
Власник сторінки
блогер
0
184

Жодного правоохоронця, що били атовців на 9 травня не затримано!

Що я Вам маю сказати шановне панство, от сьогодні відбулась комісія у поліції де заслухали звіт прокурорських та поліції, щодо розслідування подій на 9 травня. Із столиці пригнали навіть Зоряна і Шкіряка).

 

Висновки досить невтішні – ні одного поліціянта який гамселил атовців під час драки 9 травня не опізнано. Жодного Карл!!!

 

Традиційно, столичні гості манипулятивно перевели тему в русло, що треба посадити Вілкула та його вату. Це спрацювало, бо ветерани АТО, що сиділи в залі на цю тему реагують завжди болісно!

 

Новий-старий мент Глуховеря гучномовно заявив – поліція не дослухались команди від тітушок, це все брехня! А новопризначений Богоніс, майже з рукою на серці пообіцяв – на наступні такі події шоломи обов’язково будуть з номерами. Супер новина, але ж ми вимагаємо розслідування зараз і по цій справі!

Ну що ж ми маємо?

 

Новий-старий мент Глуховеря, якому так радів мер Борис Філатов, зовсім не збирається зливати своїх. Прокуратура аж з нижнього вискакує садить тих тітушок, а от щодо правоохоронців жодного провадження!

 

ЯК-то кажуть все таємно таки стало явним. Вілкул мабуть і сам не здогадався як зіграв на руку «патріотичній» команді, його просто використали, щоб у місті перерозподілити сфери впливу.

 

Картина маслом!

Пан Глуховеря завжди був людиною славнозвісного авторитета «Аліка Наріка» - він же Нелекрішвілі, він же Петровський,  та Михайла Кошляка, який до речі був помічником Бориса Філатова, коли той був нардепом.

Тепер в нього є Глуховеря, який розставляє потрібних людей по районах, весь нелегальний бізнес від наливайок та ігрових клубів, до звалищ береться під контроль. Формуються загони поліції з тітушок Наріка та Кошляка, які будуть контролювати наркоторгівлю на районах. Беркут Ткаченко в муніципальній поліції - це просто квіточка на тортику.

 

До речі ця вистава, почалася ще у 2014 році, 9 травня 2017 року це наступна дія по захопленню у місті зон впливу фінансових інтересів. Ще у 2014 році Народний депутат України від «Партії регіонів» Ступак Іван Іванович спільно з власником охоронної структури «Леон» Кошляк Михайлом Анатолійовичем об'єднавшись з Борисом Філатовим і Геннадієм Корбаном з метою відстоювання власних інтересів шляхом встановлення контролю над Дніпропетровською міською та обласною радами, увійшли в коло майданівського руху.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Вилкул,Борис Филатов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.