День політичної Перемоги

05 травня 2017, 18:19
Власник сторінки
0
28

святкування чергової річниці Перемоги

Під час святкування чергової річниці Перемоги у Другій Світовій Війні екс-члени КПУ, Київська організація ветеранів України, «Український вибір» та ГО ВГО «Завтра» планують знову провести славнозвісний «Марш Безсмертного полку»  зі станції метро «Арсенальна» до меморіалу «Вічний вогонь» у парку Слави.

Одночасно з цим, одіозний лідер «Прогресивної соціалістичної партії України» Наталія Вітренко також планує провести захід з вшанування пам’яті, але вже окремий, особистий.

Чому ж так? Відповідь очевидна – знову День вшанування пам’яті та вдячності ветеранам – захисникам перетворюється на фарс, політичний піар та виконання «замовлень» з закордону.

Як пов’язані ветерани Війни та «колорадські стрічки», які учасники Маршу постійно намагаються усюди «втулити»? І чи не зрозуміло ще, що ті стрічки – є ніщо інше, як провокація для чергового випуску новин на «Россия – 1» про «фашистів і бандерівців»? А новини будуть. І статті будуть. І якщо навіть нікого крім учасників Маршу не буде – я впевнений, що «профєсіональних провокаторов уже проплачєно, товарищь майор». Адже ні для кого не є таємницею, що замовником і фактичним організатор заходу є Російська Федерація.

Вшанувати пам'ять можливо і без цього пафосу. Подаруйте тепло своїх сердець своїй сусідці – ветерану, покладіть квіти на меморіал, зводіть своїх дітей до музею та розкажіть про подвиг та звитягу своїх дідів та бабусь. В цьому повинен бути зміст лозунгу «Ніхто не забутий, ніщо не забуте». Тільки пам'ять нащадків може зробити людину безсмертною і тут не місце для політики.

Тому, порада як завжди одна: будьте пильними та не піддавайтеся на провокації. З наступающим Днем Перемоги!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.