У Харкові пройшов семінар Давида Сакварелідзе «Нова еліта України»

02 листопада 2016, 03:02
Власник сторінки
0
320
У Харкові пройшов семінар Давида Сакварелідзе «Нова еліта України»

Що саме сказав Давид під час виступу в ХНУРЕ, що б отримати порцію зеленки від Харківських тітушок?

Першого листопада у Харкові, в національному університеті радіоелектроніки відбувся семінар Давида Сакваралідзе, під назвою "Нова еліта України". В ході семінару молодий та амбітний реформатор, в режимі відкритого діалогу обговорив з присутніми студентами такі проблеми нашої держави, як: бюрократія, пасивність сучасної молоді до політичного та громадського життя країни, та байдужість до змін у державі, що була нав'язана суспільству, та зокрема, молоді, ще за часів радянської влади. Живе спілкування між Давидом та слухачами семінару, не оминуло увагою і війну в Україні, і шок у нашому суспільстві після оприлюднення е-декларацій багатьох високопосадовців. 

Було приділено увагу питанню стипендій для стундентів, реформам, які конче необхідні нашому народу. У рамках семінару Сакваралідзе поділився своїм досвідом політичного життя в Україні і Грузії, розповів про реформи, які він проводив у своїй країні, і плани, які він хоче втілити в Україні, для покращення життя звичайного українця. За словами Давида, Україна має все необхідне, для того, щоб стати успішною, процвітаючою державою, та головний ресурс нашої держави, на твердження Сакваралідзе - це самі українці. Після семінару, невідомий, облив Давіда зеленкою. Які саме слова молодого реформатора могли викликати подібну реакцію Ви можете вирішити для себе після перегляду відеосюжету…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Харків,семинар,Давид Сакварелидзе
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.