Перегони зі смертю.

14 листопада 2017, 22:04
Власник сторінки
0
88
Перегони зі смертю.

У Харкові пройшли тестування з елементами навчання для водіїв швидкої допомоги.

Кожен день Харківська швидка отримує понад дві тисячі викликів. Кожен з цих викликів може стати питанням життя або смерті конкретної людини... Кожного з нас. Навіть в самих складних умовах дорожнього руху будь-яка помилка водієм швидкої в управлінні транспортним засобом неприпустима, бо її ціна може виявитися занадто дорогою...

Недільним ранком 12 листопада водії центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф зібралися на автодромі автосалону «Фрунзе-Авто», що біля стадіону Металіст щоб пройти тестування з елементами навчання для водіїв інструкторами автомобільного клубу «Харків». Захід відбувся  за домовленістю директора центру Віктора Забашти з автомобільною Федерацією України, президентом автомобільного клубу «Харків» Олексієм Бесєдіним, директором автосалону «Фрунзе-Авто» Олександром Василенко, та під патронатом Харківської обласної  державної адміністрації.

У ході тестування фахівці клубу провели перевірку реакції та навичок водіїв швидкої за допомогою спортивного хронометражу та спеціально розробленої тестової траси, а також провели інструктаж щодо дій водіїв при керуванні автомобілем швидкої в умовах складної дорожньо-транспортної обстановки.

Подробиці заходу у фотоальбомі та відеосюжеті:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Харьков,скорая помощь,тестирование
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.