У Харківській області пройшли змагання бригад екстреної медичної допомоги.

01 квітня 2018, 23:49
Власник сторінки
0
83
У Харківській області пройшли змагання бригад екстреної медичної допомоги.

Навіть змагання між собою для працівників «швидкої» - це чергові навчання з відпрацювання власних навичок і взаємодії з іншими екстреними службами.

У місті Ізюм Харківської області пройшов перший відбірковий етап «Відкритого регіонального Чемпіонату Слобожанщини 2018» серед співробітників екстреної медичної допомоги.  У змаганнях етапу взяли участь співробітники Барвінківській, Близнюківській, Барівській,  Балокліевській та Ізюмській підстанцій екстреної медичної допомоги. Усього дванадцять команд. 

Випробування змагань максимально наближені до реальних ситуацій, з якими співробітникам екстреної медичної допомоги доводиться стикатися у своїй роботі. Вперше до змагань працівників екстреної медичної допомоги приєдналися співробітники МНС. Що дозволило в ході різних випробувань відпрацювати злагодженість роботи лікарів, фельдшерів і водіїв з рятувальниками. За словами медичних працівників, такий досвід е для них неймовірно важливим, та дозволяє швидше орієнтуватися в умовах реальних небезпечних ситуацій.

Відбіркові етапи чемпіонату торкнуться практично всіх пунктів базування екстреної медичної допомоги в Харкові і області. У фіналі чемпіонату, який пройде 17 травня в санаторії "Березівські мінеральні води" вже виявили бажання взяти участь команди зі всієї України та ряду країн Європейського союзу. Так само, в рамках фіналу чемпіонату, пройде наукова конференція, присвячена проблемам надання екстреної медичної допомоги.

Атмосфера змагань у фотоальбомі та відеосюжеті:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Харьковская область,соревнования,медицинская помощь,экстренная медицина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.