Було б смішно, якби не було так сумно

27 жовтня 2016, 16:21
Власник сторінки
Кандидат экономических наук, депутат киевсовета
0
3166

Нашим депутатам занадто малі заробітні платні. Все ж таки політикани молодці, вміють замилювати очі громадянам аби реальні проблеми не бачили.

 
Новина про підвищення заробітної плати депутатам набула небувалої галасливості – хіба що ледачий не розмовляє про це. Навіть наш прем’єр Володимир Гройсман дуже обурився через це. Так обурився, що хіба що п’ятою себе в груди не бив. Пообіцяв, що уряд не підтримає таку ініціативу Парламенту (невже образився?). Проте навіть якщо уряд підтримає - не підтримає, але Закон буде прийнято, то міністерство фінансів змушене буде виплатити по всіх статтях закону, як то кажуть: проти потягу не підеш. 

Проте, мене цікавить причина підняття депутатських зарплат. Невже їх так е-декларації налякали, що вони не можуть відображати свої затрати і суміщати їх із законними доходами? Сумніваюся, що вони б допустили тоді таку шуміху навколо цього. Щось мене наштовхує на думку, що все це немов театральна вистава задля того, щоб відволікти людей від підвищення тарифів. Не знали? 10-го листопада дізнаєтесь, як платіжки прийдуть. Маю надію, що з цього приводу Володимир Гройсман також обуриться з таким самим ентузіазмом, як із зарплатами депутатів.
Та все ж я вражена, як чітко і правильно усе підсунули народу політтехнологи. Професіонали high-класу. Краще змусити народ скандалити про ті гроші, яких їм ніколи не бачити і під “шумок” оббирати їх самих, аніж люди звернуть увагу на ці антисоціальні тарифи, яких навіть у Європі жахаються.

Тепла всім нам у квартири! І зарплату...Хоча б як у депутатів Верховної Ради до підвищення.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.