Луценко реформатор

06 червня 2016, 16:57
Власник сторінки
0
194
Луценко реформатор

Новоспечений Генеральний прокурор України Юрко Луценко почав діяти. І розпочав свою діяльність він зовсім не по-новому, а так само, як і всі чиновники вищого рангу – будуючи прокурорську вертикаль вла

  Саме тому, на думку  політолога Кирила Молчанова Луценко має намір змінити більшість обласних прокурорів.  http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://rian.com.ua/politics/20160606/1011187337.html

Новим керівникам обласних прокуратур на думку Луценка має бути  35-40 років, це і є тим критерієм, що мотивує пана генпрокурора на дії. Однак, це завіса для публіки – вважає політолог. Таким чином, Луценко має намір розставити по місцях контрольованих людей, та показати хто в хаті господар. Нічого нового та реформаторського у його діях немає, Луценко просто робить те для чого його призначив генеральним прокурором пан Порошенко. А Порошенку, звісно, потрібно сконцентрувати ще більше влади у своїх руках. Саме для цього він і призначив на всі ключові посади своїх наближених.

Західні партнери України не можуть цього не розуміти, але заява Луценка про початок  реформування прокуратури має задовольнити їх. А задоволені західні партнери, мають  виділяти кошти на подальшу реформаторську діяльність. Можливо на це розраховують новий генпрокурор разом з президентом. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Генпрокуратура,Луценко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.