Захарченко рятує Савченко від СБУ

08 червня 2016, 17:06
Власник сторінки
0
538
Захарченко рятує Савченко від СБУ

Таку новину я не розраховував побачити взагалі, але вона є.

Що це таке? Стьоб від Захарченка? Чи СБУ дійсно планує нейтралізувати дуже активну Савченко.  Я б навіть не мав сумніву щодо брехливості такого повідомлення, якби не пропозиція від Надії відносно важливості прямого спілкування з сепаратистськими ватажками, яка пролунала у вівторок. Від тої заяви одразу відхрестилися однопартійці, мовляв це її особиста думка, яка не має нічого спільного з «Батьківщиною». Але ж панове: коли популярна особа яка є першим номером у списку партії щось промовляє, то це мабуть і є теза від самої партії? Чи я щось не так розумію?

Також можна припустити, що занадто активна поведінка щойно звільненої  Надії дещо турбує пана Порошенко, та не сприяє його й без того хиткій позиції. Бо Надія каже речі, які зовсім не популярні, але майже кожен про них замислювався. Отже не здивуюся якщо СБУ й насправді мають завдання ліквідувати непотрібну загрозу для президентського іміджу.

Як вважаєте ви, що це?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,СБУ,Надежда Савченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.