Світовий індекс спокою і «почесна» шоста сходинка

09 червня 2016, 12:34
Власник сторінки
0
61

Група експертів з питань миру інститутів миру і дослідницьких установ,

на основі даних, зібраних відділом досліджень Economist Intelligence Unit щороку, починаючи з 2007 року аналізують індекс спокою у країнах світу. На підставі цього аналізу визначається рівень небезпеки перебування чи життя в тої чи іншій країні для людей. Цього року у рейтингу Global Peace Index 2016 Україна потрапила у топ десять самих небезпечних країн посівши 156 місце зі 162. При цьому Україна скотилася на чотири сходинки у порівнянні з минулим роком. Найбезпечнішою країною згідно цього рейтингу стала Ісландія, найнебезпечнішою Сирія. http://tsn.ua/ukrayina/ukrayina-opinilasya-u-top-10-naynebezpechnishih-krayin-svitu-669442.html

Отже панове, попри базіканням наших завзятих політиканів про щоденне поліпшення та цілодобову турботу про свій народ - маємо що маємо. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Украина,рейтинг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.