Вся надія на Луценка

13 травня 2016, 15:16
Власник сторінки
1
207
Вся надія на Луценка

Нарешті! Здійснилося те про що мріяв Порошенко. Нарешті Юрко Луценко отримав посаду Генпрокурора України. Позбавилися кумівства…

 Однак чомусь пан президент всюди пхає своїх друзів та кумів. Позбавились аж позбулися. Вся надія на нового генерального прокурора – мовив Порошенко, та ткнув пальцем у бідолашного Юрка з щасливою усмішкою. Тепер Юрко повинен швиденько провести розслідування подій на майдані дворічної давнини. "Впевнений, що саме Юрій Віталійович політичних впливів не допустить ... Але і купити Луценко неможливо. Юрій Віталійович, запишіть собі - ви нікому нічим не зобов'язані, ні президенту, ні уряду, ні парламенту", - заявив Порошенко під час представлення. "У вас розв'язані руки - дайте результат. Це стосується Майдану, Одеси, злочинів колишньої влади", - заявив глава держави, звертаючись до Луценка. http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://ukropnews.com/news/Poroshenko_razvyazal_ruki_Lutsenko_i_potreboval_rezultat_19442.html Отже панове - все відбувається якнайкраще!!! Президент знає що робить. Він ще жодного разу не помилявся. Юрій Віталійович, як ніхто інший, швиденько все розслідує, поверне довіру до прокуратури і все таке. Адже влада вкрай зацікавлена розслідуваннм майданних розстрілів, це очевидно.  А коментарі з усіх боків починаючи з українських юристів та західних політиків та експертів щодо ідіотизму такого призначення – це все маячня та наклепи. Юрко молодець. Він впорається. Юрко вперед.    
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Луценко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.