Міська влада порушує законодавство у сфері пасажирських перевезень

11 травня 2016, 16:14
Власник сторінки
Член ГО "ПОСТУП", активіст, журналіст
0
74

Всупереч чинному законодавству України міська влада відмінила проведення тендерів на пасажирські перевезення з визначення перевізників на міських автобусних маршрутах

У березні 2016 року на офіційному сайті міської ради було опубліковано оголошення про подачу документів із запрошенням суб"єктів господарювання, які працюють у сфері пасажирських перевезень подати заяви на укладання тимчасових договорів з обслуговування міських автобусних маршрутів. Рішенням виконавчого комітету міської ради всупереч законодавству були змінені правила пасажирських перевезень, а саме укладання договорів з пасажирськими перевізниками покласти на Комунальне підприємство Білоцерківської міської ради "Тролейбусне управління". Дане рішення про зміну перевізника було прийнято без проведення конкурсу, лише на підставі заявок в довільній формі. Рішення про укладання тимчасових договорів створено на підставі оголошення від 18.03.2016 року розміщеного на сайті Білоцерківської міської ради суперечить законодавству України. На даний час діють договора з обслуговування міських автобусних маршрутів до 31 березня 2016 року.Отже, міський громадський транспорт у Білій Церкві працює на сьогоднішній поза законом. Схоже на те, що в місті встановлюється одноосібне правління однієї людини або родини Диких. Хочеться лишень нагадати пану Дикому-меру як він стоячи на центральній площі міста зі сльозами просив виборців прийняти його на роботу, також нагадати Дикому-меру як закінчив прєзідєнт-втікач Януковіч. Наш народ терплячий до певної міри. Але терпець увірветься і громада Білої Церкви дасть цьому царьку Дикому та його родині гідну відсіч.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: кадрова політика,політика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.