Перемир’я якого немає

10 травня 2016, 16:04
Власник сторінки
0
60
Перемир’я якого немає

Перемир’я про яке так багато розповідають російські ЗМІ, яким махає немов прапором Лавров та інші дипломатичні особи – як і завжди виявляється брехнею.

Перемир’я немає ні в Донбасі  ні в Сирії, але це не заважає Кремльовській  пропаганді видавати брехню - за величезний здобуток Путіна. Ситуація на сході України нам відома, тому не буду зупинятися на цьому. Натомість пропоную звернути увагу на  аналогічні дії та той самий сценарій кремля в САР. Так зване перемир’я яке  підписано кілька тижнів тому, та до якого нібито щоденно приєднується все більша кількість учасників протистояння, насправді виявляється самою звичайною фікцією. До переліку учасників так званого переговорного процесу увійшли якби «серйозні»  особистості, які зовсім не впливають на ситуацію, про яких ніхто ніколи не чув, та яких майже ніхто не знає. Тобто, такі собі  - пусті люди, які є виключно номінальними, та включені до списків виключно для кількості. Журналістам вдалося з'ясувати цікаві деталі. 12 з 36 імен, включених до Акту перемир’я , - члени сирійських політичних партій. Якщо ж порівняти  список зареєстрованих партій в Сирії від 21 січня 2015 року, можна виявити те, що 4 партії навіть не входять до цього переліку: Партія Національних Зборів, представлена ​​Mousaad; Сирійська Партія Миру, представлена ​​Hani Khouri; Партія Національного Блоку, представлена ​​Marwa Al Itouni; Партія Реконструкції та Розвитку, представлена ​​Mustafa Qalaaji. Перевірка показала, що вони або взагалі не здійснюють політичну діяльність, або існують номінально. Що ж стосується представлених членів партій - вони не належать до тих, хто схильний проявляти сильну позицію, і не мають політичного досвіду.  Тим часом, репетуючи на весь світ про нібито справжнє, а фактично - фальшиве перемир’я,  Асадовсько-Путінські війська розраховували на так званий бліцкриг. Однак їх стратегічна брехня не спрацювала, і замість переможних дій сирійська армія отримує поразки втрачаючи нещодавно звільнені території. Армія Асада вже втратила такі населені пункти: Al-Eis, Afshanah, Kuways, Masudiyah, Hayrat al-Kabirah, Juh al-Ali, Khunaysir, Zabad, Akkill, Hayat al-Saghinah, Al-Qlay’ah, Khirbat al-Tawbah, Shabibaa, amidiyah al-Kabirah, Hamidiyah al-Saghirah, Rasm al-Haji.  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Путин,Сирія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.