Геращенко потрібно йти на битву екстрасенсів

10 травня 2016, 13:39
Власник сторінки
0
111
Геращенко потрібно йти на битву екстрасенсів

Геращенко вже може приймати участь у битві екстрасенсів. Бо, щось дуже багато за останні кілька місяців від Антіна полізло пророцтв. Ось і вчора радник Авакова розповів про проблемні моменти у роботі

http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://112.ua/politika/vnesenie-izmenenii-v-spisok-predpriyatiy-kotorye-ne-podlezhat-privatizacii-budet-samym-boleznennym-dlya-vr-gerashhenko-310284.html Найбільш проблемним, на думку Геращенка, для парламентарів, буде розгляд списку підприємств що не  підлягають приватизації. "Я можу сказати, що найважливішим законопроектом, який буде викликати дискусії, це буде питання про внесення змін до списку підприємств, які не підлягають приватизації. Кабмін Гройсмана запропонує те, що пропонував раніше Кабмін Арсенія Яценюка, це виставити на продаж понад 300 держпідприємств, в тому числі такі структури, як "Укрспирт". Раніше, за останні півтора роки, не вдавалося набрати більшості голосів для того, щоб винести на приватизацію ці питання ", - зазначив він. Також, радник каже про імовірні проблеми з голосуванням законопроекту №4469 «про діяльність Генеральної прокуратури та Державного бюро розслідувань»,  який би дав можливість Юрію Луценко, який не має юридичної освіти, очолити ГПУ, і тоді Порошенко буде пропонувати іншого кандидата. Крім цього, за словами Геращенка, питання про скасування оподаткування пенсій тих пенсіонерів, у яких пенсія була понад 4 тис. грн. буде затверджено позитивно, оскільки народним депутатам більше не хочеться вислуховувати на свою адресу закиди пенсіонерів тим більш, що переважно це пенсіонери колишні держслужбовці та депутати.  Якщо коротенько про прогнози від Геращенка, то буде якось так: держпідприємства під  приватизацію будуть ділити парламентарі між собою. Луценка, який вже нібито відмовився очолювати прокуратуру все одно пхає у крісло Порошенко, бо він свій, пенсії депутатам обкладати податками не схочуть, бо кому це потрібно.  Чудова перспектива.  Ледве не забув. Парубій ініціює встановити на законодавчому рівні покарання депутатів за відсутність на засіданнях. Цієї ініціативі також скоріш за все не судилося здійснитися. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Рада,Геращенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.