Як депутат ПР Микола Колесник - "зриває" Мінські угоди.

12 квітня 2016, 14:00
Власник сторінки
Business, owner. IT manager. Civic and social activist.
0
1328
Як депутат ПР Микола Колесник -   зриває  Мінські угоди.

Тисячі українців - ведуться на відверту брехню - депутата ПР, кримінального авторитета "Тайсона", генерального вілкулівського тітушковода, комбата-самозванця.

Знаходимо старий підбитий танк терористів-окупантів. Під час навчання, відпрацьовуємо - лупимо по ньому ПТКР (протитанкова керована ракета). Знімаємо на відео.
Потім хтось заливає це відео на Youtube і коментує, як сьогоднішній збитий танк сепаратистів. Все це розшарюється через Фейсбук. От і все - інфо-бомба запущена. Запущена проти України - депутатом України. Є привід казати, що Мінські угоди - порушуються Україною. Потім звісно все з'ясується, але осад залишиться.
Хто ж це так щиро "допоміг" нам? Це той самий депутат партії регіонів, генеральний постачальник тітушок і антимайданівців для Вілкула, кримінальний авторитет з Кривого Рогу, самозваний куратор "Кривбас" - Микола Колесник.
Ось що про нього кажуть безпосередньо військові АТО (обережно - 18+)
А ось дещо з його офіційної біографії: Микола Юрійович Колесник.
Можливо  вже  нарешті варто СБУ зайнятися цим анти-українським провокатором?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.