У Вінниці збирали підписи за відставку уряду Яценюка

25 лютого 2016, 09:10
Власник сторінки
0
45
У Вінниці збирали підписи за відставку уряду Яценюка

Незважаючи на сніг з дощем у Вінниці почалася анонсована акція збору підписів за відставку збанкрутілого уряду А.П. Яценюка.

Активісти «Європейської партії України» спілкувалися з громадянами в агітаційних наметах, один з яких можна було побачити на Майдані Небесної Сотні. Інші волонтери організували збір підписів на зупинках громадського транспорту, міських ринках, на вулицях Вінниці.

 

Власний крок ініціатори акції з «ЄПУ» мотивують тим, що уряд, який провалив усі обіцяні реформи та своєю політикою спричинив катастрофічне зубожіння населення, має бути відправлено у відставку, незважаючи на те, що голосів за звільнення Яценюка з посади прем’єр-міністра у наскрізь корумпованій Верховній Раді поки що не знайшлося.

Режим Януковича теж почував себе монолітним і непохитним, коли почалися перші акції непокори на «Євромайдані». Але активність спочатку декількох сотень осіб стала тим каталізатором, який збудив все суспільство на Революцію Гідності.

Сьогодні суспільство стало тією силою, яку уже не зможуть заспокоїти міністри і депутати своїми звітами та вихвалянням удаваними перемогами.

Тому збір підписів є тим першим кроком, який покликаний посилити у людей переконання – що саме вони є єдиною владою в Україні. І саме вони, а не продажні депутати врешті-решт вирішать – залишатися на своїх місцях безпорадним міністрам, чи піти геть.

 

Прес-служба Європейської партії у Вінницькій області

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.