Екс-«регіонал» Банах тягне на дно Авакова

25 січня 2016, 12:35
Власник сторінки
0
80
Екс-«регіонал» Банах тягне на дно Авакова

Переформатування коаліційної більшості у Верховній Раді та Кабінету Міністрів уже перейшло з площини обговорення на ток-шоу в порядок денний української політики.

Наслідки такого переформатування передбачити неможливо. Очевидно лише те, що деякі міністри власних портфелів позбудуться. Один з перших претендентів, до якого чи не найбільше претензій як з боку депутатів, так і громадськості – керівник МВС Арсен Аваков.

І справа не у тому, що у відомстві не проходять реформи. Модернізація поліції як раз триває, і громадяни це бачать. Рекламації до Авакова у площині іншій – всередині структури МВС, причому на всіх ланках, продовжують працювати ті кадри, які є наскрізь корумпованими.

Ставлення до Авакова у громадянина формують не його коментарі у соціальних мережах, а поведінка середньостатистичного дільничного чи слідчого, які брали і продовжують брати хабарі.

Переатестація?

Це вихід. Але хто її проводить?

Знайомтеся – Анатолій Банах. На власній сторінці у «Фейсбук» він гордо пише, що місцем його роботи є «Тренер-викладач у Патрульній поліції України». Тобто – бере участь у діяльності державної структури http://patrol.police.gov.ua/uk

Банах – міліціонер з досвідом? Ні. В МВС він не служив взагалі.

Банах, як він себе сам називає, – активіст. І веде відповідний курс: «ефективні комунікації та партнерство поліції і громади».

Отже, якими є ці «ефективні комунікації» з досвіду самого Банаха?

Багато років Банах працював дрібним підприємцем. «Занимаемся видеосъемкой, музыкальным сопровождением отдыха и праздников, продаем пиротехнику и устраиваем салюты» http://www.myvin.com.ua/ru/news/zmi/9545.html

Причому претензій до діяльності міліції по відношенню до бізнесменів у часи Януковича Банах не мав.

«Если сравнить Виннитчину с другими областями, то у нас просто рай: нет никаких противостояний с милицией и УБЭП» http://statuspress.com.ua/regions/na-beregax-yuzhnogo-buga.html

Підкреслимо. МВС доби Януковича («Беркут», «тітушки» і практика «ламать-через-колено») для А.Банаха було «раєм». Який, вочевидь, він пропагує на тренінгах з новими поліцейськими. Такий навчить…

Нові перспективи у справі організації свят та салютів Банах вирішив відшукати на посаді радника голови Шаргородської РДА «регіонала» М.Слободянюка. І сам вступив до партії регіонів.

У політиці Банаху сподобалося. Далі було членство в УНП, «УДАРі» (після Революції Гідності перебувати у лавах партії регіонів стало небезпечно), але з «регіоналами» не поривав, ставши помічником депутата обласної ради Тетяни Редько, у свою чергу, – помічниці нардепа Григорія Калетніка.

Двічі балотувався до Верховної та обласної ради від «Радикальної партії Олега Ляшка». Обидва рази програв.

А тепер вчить майбутніх поліцейських.

Дивлячись на такого персонажа – екс-«регіонала», безпринципного, але невезучого політика, бізнесмена-невдаху, люди зададуть собі запитання: «А хто погодив прийняття його на роботу в МВС?»

Банах – лише дрібна і маловпливова цеглинка у величезній і незграбній структурі МВС, яку уже два роки як мав реформувати Арсен Аваков.

Із завданням та сподіваннями суспільства Аваков, залучаючи таких діячів, як Банах, не впорався.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.