Як принизити всіх благодійників області. Майстер-клас від "Народного контролю"

12 січня 2016, 15:16
Власник сторінки
0
50
Як принизити всіх благодійників області. Майстер-клас від  Народного контролю

«Народний контроль» проголосив себе єдиним меценатом у Вінницькій області.

На інформаційному ресурсі, який обслуговує у Вінниці партію «Народний контроль» з’явилася інформація, що місцева парторганізація забезпечила поширення в одному з храмів Вінниці 120 подарунків з цукерками з нагоди Різдва.

Справа непогана. Проте подано її було у такому контексті, що інші благодійники у Вінниці відсутні. «До кого тільки не зверталися…», «Допомогли лише представники «Народного контролю». І, використовуючи традиційні прийоми підміни понять, дописувач сайту нав’язливо підштовхує читачів до висновку: благодійники та влада, не кажучи вже про депутатів, свято проігнорували. «Зажали» гроші на подарунки.

Інформація, скажімо так, не зовсім об’єктивна. Точніше – не об’єктивна взагалі.

Вітали вінничан подарунками з нагоди світа і представники влади: http://www.vin.gov.ua/web/vinoda.nsf/web_alldocs/Doc%D0%94%D0%95%D0%9F%D0%86A5XLB2


І народні депутати:

http://vinnytsia.solydarnist.org/?p=828


http://www.myvin.com.ua/ua/news/events/39247.html


http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://vn.20minut.ua/blogs/yak-gho-gharmoniya-novij-rik-zustrichala.html


http://vinnitsaok.com.ua/2015/12/18/207543


http://www.bershad.ua/news/culture/vustavki/37203.html

Причому кількість подарунків визначалася тисячами. Проходили й інші благодійні акції – по допомозі людям з обмеженими можливостями, аукціони зі збору коштів для важкохворих діток.


Привід це для хвальби? Ні. Це просто констатація фактів.

Проте, навіщо «Народному контролю» було намагатися виставити себе «єдиними захисниками народу»? Шукаючи нових інвесторів після повного провалу на місцевих виборах? Модернізуючи імідж в системі: «А ми Д’Артаньяни»? Щоб бути у першому резерві у випадку розхитування ситуації?

Ні, ми не захищаємо депутатів і владу. Питань до них більш ніж вистачає. Але такими недолугими публікаціями, що якийсь депутат «задавив кошеня» або «відібрав копійку» у злидаря, їхні автори швидше уводять суспільство від обговорення актуальних проблем розвитку, ніж сприяють цьому.
Не красиво.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.