Газета "33 канал" отримує гроші від екс-міністрів Януковича

25 грудня 2015, 17:57
Власник сторінки
0
110
Газета  33 канал  отримує гроші від екс-міністрів Януковича

Газета "33 канал" отримує гроші від екс-міністрів Януковича.

"Примітивними і недолугими" визначила Генеральна Прокуратура України інформаційні зусилля деяких вітчизняних ЗМІ у спробах відбілювання членів команди Віктора Януковича,- пише найтиражніша газета України "Факти". Саме таку заяву розміщено на офіційному сайті Генпрокуратури: Лист з вимогою припинення політичного переслідування Сергія Арбузова – фальшивка

У ній, зокрема, мова йде про спробу екс-першого віце-прем’єр-міністра України Сергія Арбузова влаштувати PR-кампанію для формування власного позитивного іміджу в Україні.

Зауваження Генпрокуратури, однак, жодним чином не враховуються вінницьким виданням «33-й канал». Підлеглий Арбузова – ще один близький друг «Сім’ї» екс-міністр доходів і зборів України («гаманець Януковича») Олександр Клименко є постійним гостем на шпальтах вінницької газети.

 

 

Це лише матеріали за жовтень-грудень, при тому, що публікувалися замовні статті про Клименка у «33-му каналі» й раніше.

А ось і остання стаття, яка вийшла у той же день, що й заява ГПУ. Про з’їзд клименкової партії «Успішна країна». Звернемо увагу на підпис під матеріалом – штатного журналіста «каналу» Ірини Зонової.

 

Щоправда, її підпис відсутній під дослівним матеріалом на сайті «УК» http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://uspishna.org/news/oleksandr_klimenko_ocholiv_part%25D0%2586yu_%25C2%25ABusp%25D1%2596shna_kraina%25C2%25BB_290/

І у виданні «Полтава сьогодні» http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://today.pl.ua/politika.html%3fnew_id%3d7142

І на сайті «Депо» http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://www.depo.ua/ukr/politics/ministr-vtikach-klimenko-stvoriv-v-ukrayini-svoyu-partiyu-13122015112000

Навіщо було спаплюжувати факти? А для того, щоб матеріал не виглядав як відверта «джинса». За влучним визначенням ГПУ – «недолуга і примітивна».

Клименко кращий за Арбузова і взагалі на тлі інших членів команди Януковича «няшка»?

Клименко перебуває у розшуку СБУ за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 с. 364 Кримінального кодексу (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки - пише "Українська правда".

 

ГПУ розшукує Клименко за підозрою у викраданні 6 млрд грн

 

І за фінансування сепаратистів в Одесі 

 

А ось Клименко і Пшонка тікають з України:

Натомість «33-й канал» із задоволенням публікує «джинсу» на користь Клименка. Гроші ж не пахнуть.

За таку «джинсу» впродовж останніх місяців «33-й канал» заробив уже десятки тисяч гривень з одного Клименка.

Скільки ж біглий міністр взагалі викидає грошей для на власне відбілювання? А яким цинізмом слід володіти, щоб охоче брати гроші, «зароблені» на крові Небесної Сотні.

Однак чому тоді у майже кожному номері керівник «33 каналу» - депутат обласної ради депутат Вінницької обласної ради від «Батьківщини» Тетяна Редько постійно намагається виступити захисником «простого народу» від влади? І докоряє цій владі, що вона мало прислухається до таких як Редько?

Тому, що влада «Сім’ї» була кращою? Для Тетяни Редько і її роботодавця та покровителя нардепа-регіонала Григорія Калетника, в якого пані Редько була помічником-консультантом в період 2012-2014 роки, очевидно, так. Народні захисники…


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.