Європа вважає, що Україну неможливо змінити

27 листопада 2015, 16:19
Власник сторінки
0
339
Європа вважає, що Україну неможливо змінити

Питання національної безпеки країни - є першочерговим. Це непорушна істина, якої дотримується більшість країн у всьому світі. Що з Україною не так в цьому зрізі?

На думку Міхо Саакашвілі – ключова загроза національній безпеці на сьогоднішній день, пролягає у внутрішніх проблемах, а саме у тотальній  корумпованості чиновників та політиків всіх рангів. Ця проблема відома кожному громадянину не тільки зі слів політиків «борців з корупцією» та телевізійних екранів, кожен з нас, майже щоденно стикається з цим явищем у будь-яких державних закладах. Тому із слів одеського губернатора нічого нового не почув.

Ця біда переслідує країну на всьому шляху її існування. Що саме цікаве та огидне – коли  до влади приходять з обіцянками раз та назавжди подолати цю гнилу корупційну систему, яку нібито розвела попередня влада, то через деякий час (зовсім невеличкий проміжок часу) корупціонерів не меншає, а більшає. Разом зі збільшенням кількості корупціонерів, збільшується також і сума необхідна для «вирішення» того чи іншого питання. Чому Міхо, раптово, вирішив згадати про нашу національну біду? Тому, що найближчим часом, а саме - сьомого грудня, в Україну прибуває Джо Байден, та зі своїх європейських джерел Саакашвілі дізнався, що віце-президент США  має на меті поставити питання боротьби з корупцією РЕБРОМ. Мова йде а саме боротися по-справжньому ніхто так і не почав та і не збирається. Тому європейські посадовці вже майже поставили хрест на Україні, та збираються відмовитися від фінансової підтримки нашої держави на цьому ґрунті. Мовляв, Україна приречена бути олігархічною державою, тому - нащо фінансувати, якщо гроші все одно розкрадуть, а урядовці в свою чергу, так і будуть лобіювати свої інтереси, та жити за рахунок народу. Ось такі справи. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Европа,Джо Байден,Михаил Саакашвили
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.