Депутат Вінницької міськради погрожує вінничанам фізичною розправою

27 листопада 2015, 09:35
Власник сторінки
0
145
Депутат Вінницької міськради погрожує вінничанам фізичною розправою

Вже відомий вінничанам за низкою кримінальних звинувачень новообраний депутат Вінницької міської Ради від партії "Батьківщина" Вадим Кудіяров погрожує користувачам соцмереж.

Найцікавіше, що дані погрози фізичною розправою лунають від Кудіярова на адресу вінничан, які опублікували в соціальній мережі публікацію нашого видання:

Новобраний вінницький депутат намагався захопити Крижопільський базар

А ось і самі погрози. Увага ненормативна лексика:

Зважаючи на даний факт, слід очікувати і погроз та кримінальних дій на адресу працівників нашого інформаційного ресурсу. Не будемо навіть коментувати морально-етичний аспект поведінки та зухвалості даного молодика, як такі елементи стають депутатами, але просимо керівництво Національної поліції у Вінницькій області та СБУ вважати дану публікацію відкритим зверненням про вчинення кримінального злочину, відомою правоохоронцям особою.

Нагадаємо, що Вадим Кудіяров на даний момент знаходиться під слідством, як підозрюваний у вимаганні великої суми коштів від головного лікаря обласної дитячої лікарні.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.