Новообраний вінницький депутат намагався захопити Крижопільський базар

25 листопада 2015, 09:53
Власник сторінки
0
138
Новообраний вінницький депутат намагався захопити Крижопільський базар

Ще не встиг отримати мандат депутата Вінницької міської ради, як знову взявся за стару та відому справу.

Такі висновки можна зробити з кримінальних новин місцевих ЗМІ та релізів правоохоронців стосовно новобраного депутата Вінницької міської ради - Вадима Кудіярова.

Після гучного скандалу з підозрою у вимаганні 100 000 $ від головного лікаря дитячої лікарні даний вінницький "активіст" відзначився участю в спробі рейдерського захоплення районного базару.

Фабула сюжету невдалого рейдерського захоплення така:

Керівник "Крижопільського кооперативного ринку" сповістив правоохоронцям, що на територію ринку зайшли близько 20 невідомих осіб, які намагались захопити адміністративне приміщення, пошкодивши при цьому вхідні двері. Свої дії невідомі крижополянам, але добре відомі вінничанам молодики мотивували тим, що 22-річний вінничанин начебто був призначений районним споживчим товариством новим керівником ринку.

На місці поліцейські затримали вісьмох осіб, які відмовились виконувати законні вимоги працівників поліції залишити приміщення вказаного підприємства. Вінничани-правопорушники були доставлені до Крижопільського відділення поліції, де на них складено протоколи про скоєння адміністративного правопорушення.

Крижопільським районним судом прийнято рішення про обрання покарання відносно зазначених осіб у вигляді адмінарешту строком від двох до п'яти діб.

Наразі триває розслідування кримінального провадження. Правоохоронці встановлюють організаторів спроби рейдерського захоплення кооперативного підприємства.

А тепер по персоналіям. Серед затриманих виявилися принаймні два кандидата до Вінницької міської ради. Це кандидат від «Батьківщини» Сергій Сікорський та «ляшківець» Денис Котов. Вони не змогли стати депутатами.

І вони, і інші належать до так званих «ультрас», футбольних фанатів, які останнім часом, враховуючи відсутність футбольних команд у Вінниці, не гребують бути «торпедами» під час рейдерських атак та під час інших заворушень.

І Сергій Сікорський, і Денис Котов – принаймні колишні помічники депутата Вінницької міськради від «Батьківщини» Вадима Кудіярова. Останній, до речі, як і Сікорський – фігурант кримінального провадження, яке пов’язано із вимаганням хабара. Провадження досі не закрито.

Як повідомляють вінничани в соціальних мережах, саме Вадим Кудіяров керував в Крижополі рейдерами-тітушками, так вже встигли охрестити цих молодиків і місцеві і всеукраїнські ЗМІ. http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://gazeta.ua/articles/regions/_krizhopilskij-rinok-vidbili-u-titushok/661632 . Серед затриманих Вадима Кудіярова немає, як стверджують самі учасники спроби захоплення торгового об'єкту, він уїхав з місця перед приїздом поліції. Як кажуть знавці, саме Кудіяров постачає «ультрас» всім бажаючим за гроші задля участі у якості фізичної сили під час мітингів, провокацій, рейдерських акцій.

Новим директором ринку недорейдери мали намір призначити Андрія Вербецького, який встиг стати фігурантом чималої кількості рейдерських «розборок». Так, він брав участь у бійці за ГПЗ минулого року. До речі, адвокат, який його захищає, Олександр Білошкурський, кандидат на посаду мера Вінниці, кандидат у депутати від партії «Громадська платформа», також був під час рейдераської спроби захопити ГПЗ.

Загалом, ті самі люди в тих саме ролях. Отже наприкінці залишається декілька питань. Чому такі ганебні вчинки вже стали нормою для депутатів та представників деяких демократичних партій? Чому правоохоронці не вживають адекватних та законних дій щодо відвертого криміналу? Як такі люди стають депутатами, хто і за які кошти включає їх у виборчі списки партій?



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.