Сергій Моргунов. Базарник, який мріє стати мером.

08 листопада 2015, 14:15
Власник сторінки
1
371
Сергій Моргунов. Базарник, який мріє стати мером.

15 листопада у Вінниці пройде другий тур виборів міського голови.

Протеже екс-очільника міста, тепер голови ВР Володимира Гройсмана, висуванець від партії «Вінницька європейська стратегія» Сергій Моргунов не добрав 2% до необхідного мінімуму. Що ж сталось,чому жителі «кращого для життя президентського міста», не лише не проголосували за старого-нового Моргунова,а й сам виборчий процес проігнорували? 25 жовтня 2015 року лише 40%  виборців прийшли голосувати за Вінницького міського голову. Це при тому,що напередодні спікер сам за руку водив Моргунова, всім пропонував його за мера. В вузах збирали актові зали, під Моргунова феєрично закривали Рошенівський фонтан, для Моргунова оновили Планетарій.  

Окрім того, що Сергій Моргунов неодноразово був депутатом міськради і її секретарем, що ми ще знаємо про в.о мера Вінниці? Моргунов Сергій Анатолійович з'явився на світ 09.07.1968 р у місті Вінниця, де проживає і донині. Батько Сергія, Анатолій Моргунов, є вінницьким бізнесменом-мільйонером. Тому не дивно,що син, історик за освітою усе життя займав керівні посади. З 1997 по 1998 рр. Сергій Моргунов був директором ТОВ «Роксана», яке займалось холодильним устаткуванням. Починаючи з 1998-го г, керував різними комерційними структурами та підприємствами. Тепер поєднує посаду в.о мера з кришуванням базарів міста. За даними деяких джерел, Моргунов Сергій Анатолійович спільно з екс-мером Вінниці Володимиром Гройсманом протизаконним шляхом вижили дрібних і середніх підприємців ,організувавши під себе Муніципальний ринок. Вінниця перетворилася для Сергія Анатолійовича на засіб наживи. Для багатьох городян цей факт послужив приводом для розчарування в новому очільнику. Після того, як Моргунов став міським головою Вінниці, у місті проводяться самозахоплення міських територій, де замість промислових підприємств місцева влада починає відбудовувати приватні клуби і торговельні центри. Ходять чутки, що сімейства Моргунових знаходяться в тісній дружбі з президентом Порошенко, чий старший син Олексій став вінницьким депутатом.

То що ж все-таки сталось,чому вінничани не підтримали протеже самого голови ВР та Президента? Харизма підвела,чи сумнівний авторитет? Можливо Моргунов з другої спроби займе таке бажане крісло мера,тим більше що перед другим туром наклейки з усмішкою Сергія Анатолійовича видно чіпляти не збираються, в хід пішла інша, більш кумедна стратегія. Мобільною атакою та розіграшем цінних призів хтось порекомендував Моргунову заманити виборців до дільниць.5 листопада вінничанам із засекреченого номеру на мобільні телефони невідомі дзвонили із одним-єдиним питанням: "Чи будете ви голосувати за Сергія Моргунова?". Дзвонили буцім-то із соціологічної служби, але не сказали, як вона називається. Соцслужба обдзвонила чи не усіх усіх підприємців із місцевих ринків. Збіг? Не думаємо. Це  не усі одіозні методи роботи з електоратом. Вінниця точно такого ще не бачила. Міська рада запровадила акцію «Вінниця голосує». Такий собі прихований підкуп виборців. 15 листопада муніципалітет обіцяє розіграш 5s iPhone, поповнень мобільного рахунку, квитків в кіно,проїзних. То що тепер виходить, щоб за Щербаківську проголосувала,вона як мінімум розіграш позашляховика має вінничанам пообіцяти? Отака  вона, справжня Вінницька європейська стратегія  від мера – базарника Сергія Моргунова.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.