Люди калічаться, йдучи через Немирівський міст

08 листопада 2015, 10:42
Власник сторінки
2
90
Люди калічаться, йдучи через Немирівський міст

Днями ця новина облетіла усі ЗМІ країни. На Вінниччині у Немирові міст над озером, що поєднує дві частини населеного пункту перетворився на провалля.

Нещодавно там покалічилась літня жінка. Маленька дівчинка, яка йшла з бабусею дивом уціліла. Місцева влада та райдержадміністрація відхрещуються від аварійного переходу, Облавтодор теж знизує плечима. Усі переконують-цей  клапоть дороги є частиною траси державного значення,тому нікому до нього справи немає. І коштів теж. Щоб відремонтувати аварійний міст потрібно щонайменше 35 тис.грн. Де взяти такі кошти,мешканці Немирова не ймуть віри. На порозі зима,тоді провалля над ставком стане ще небезпечнішим. Телеканал ІСТV намагався розібратись з проблемою.


Зруйнований пішохідний міст у Немирові це не поодинока проблема у Вінницькій області. Влітку мешканці Оратова теж скаржились тележурналістам  на дорогу, по якій ні автівкою ні возом проїхати не можливо. Ямковий ремонт давно розчинився у багні. Місцева влада  дорогу ремонтувати не береться, бо, як парадоксально не звучить, вона теж належить до траси державного значення. Чому  саме Немирів та Оратів? Два райцентри поєднує не лише однакова кричуща проблема, а й спільний народний депутат. Рік тому, перед виборами, нардеп від БПП Руслан Демчак обіцяв мешканцям свого 18 округу (в т.ч жителям Немирівщини та Оратівщини) дороги відремонтувати в першу чергу. Якщо ці зруйновані дороги є частиною траси державного значення,ще й потребують чималих коштів для ремонту,це питання має вирішити лише народний обранець. З цим та іншими проблемами люди звертались до Демчака після виборів, нардеп мовчить.


Поки політична Україна знаходиться в перманентному стані розподілу влади, її географічна частина потроху розвалюється, про її простих мешканців взагалі мовчимо. Особливо це стосується периферії. Люди обрали депутата,аби той їх інтереси захищав. Це й і в Законі прописано. Але чомусь це Демчака не стосується. Нардеп, сховавшись під владним куполом, м’яко кажучи плювати хотів на стан доріг в якихось там райцентрах. Коли кошти від збанкрутованих банків, віджатих земельних ділянок самі сипляться в гаманець, то кому яка різниця що болить в Немирові чи Оратові?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.