Демчак реанімує компартію на Вінниччині

17 вересня 2015, 12:47
Власник сторінки
0
44
Демчак реанімує компартію на Вінниччині

Нардеп від БПП Руслан Демчак повідомив кого буде рекомендувати на міського голову Липовця, а кого - у кандидати в депутати до облради

Нардеп від БПП Руслан Демчак 12 вересня, на святкуванні Дня міста Липовця, повідомив кого блок Петра Порошенка "Солідарність" буде рекомендувати на міського голову Липовця, а кого - у кандидати в депутати до облради від Липовецького району. Про це повідомляє  прес-секретар Громадянської Мережі ОПОРА у Вінницькій області Галина Сегеда. 

Ними виявились  чинний міський голова Липівця Микола Майданюк та помічник самого Демчака Сергій Остапенко.

З приводу кандидата у міські голови Липовця – ним виявився старий компартійний працівник – Майданюк Микола Іванович. Він був обраний на посаду мера у 2010 році як висуванець КПУ. Заглянувши до його біографії знайдете, що Микола Майданюк у кращих традиціях партійних працівників дослужився до високих посад починаючи із секретаря Липовецького райкому комсомолу, а згодом і завідувача ідеологічним відділом Липовецького райкому Компартії України.

Що ж тоді виходить – сам Демчак голосує за закон про заборону комуністичної ідеології та використання символіки радянського періоду, а на пост мера у своєму окрузі  представляє комуніста як члена його нової команди.

Більше того – кандидат до облради та за сумісництвом помічник Демчака теж не менш «новий» та не заплямований - Остапенко Сергій Володимирович. На сайті Липовецької райради вказано, що Остапенко - депутат райради, член партії Тігіпка «Сильна Україна», яка потім влилась у Партію регіонів. 

Під час представлення кандидатів Демчак наголосив: «Дуже важливо, щоб керівники громади були люди компетентні, були люди – патріоти своєї маленької батьківщини».

Ось така нова команда у Демчака. Ось така ціна нинішнім брехливим депутатам та чиновникам. На неугодних чіпляють політичне клеймо переслідувань, а своїх відбілюють як коноплю в річці. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.