Українці вимагають зброю, щоб захиститися від безвладдя

14 вересня 2015, 15:23
Власник сторінки
Политик
0
74
Українці вимагають зброю, щоб захиститися від безвладдя

Якби сьогодні люди поставили на голосування петицію щодо відставки Порошенка, то вона миттєво набрала б 25 тисяч, а то й значно більше підписів.

На сайті Адміністрації Президента українцям дозволили писати петиції. Для невідкладного розгляду президентом тієї , чи іншої пропозиції, потрібно за 90 днів зібрати 25 підписів.


Аналогічний досвід практикує Білий дім. Щоправда, там дещо жорсткіші умови – менший термін збору підписів і більша їх мінімальна кількість.

В принципі, американський стиль вивчення громадської думки непоганий. Проте, якби сьогодні люди поставили на голосування петицію щодо відставки Порошенка, то вона миттєво набрала б 25 тисяч, а то й значно більше підписів. Але ж не поставлять.


Це гра в демократію. Насправді, демократією і не пахне. Це клапан, який випускає пар, і люди розуміють, що все це від лукавого.


Дуже знаковим є те, що першою набрала 25 тисяч підписів петиція щодо вільного володіння зброєю. Хоча до перевороту українці були категорично проти цього. Що це означає? А означає це те, що зараз люди відчувають себе беззахисними. В країні щодня зростає кількість пограбувань, грабежів, зґвалтувань. По подіях у Мукачевому, нещодавній бійні під ВРУ громадяни зрозуміли, що влада не може їх захистити.


Люди розраховують тільки на себе, тому й негайно вимагають зброю. І це серйозний показник того, що влади в Україні сьогодні немає. Українці вимагають зброю, щоб захиститися від безвладдя. Влада сама по собі сьогодні вже стала фактором національної загрози. Але як свідчить міжнародний досвід, легалізувати зброю небезпечно. Тому краще змінити владу, ніж роздавати людям зброю.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.