Саакашвілі немов дівка на виданні

08 вересня 2015, 18:18
Власник сторінки
Политик
0
135
Саакашвілі немов дівка на виданні
Я переконаний, що українці це зрозуміють, і вже цієї осені вручать майданутій владі гарбуз. Якраз достигли.Тож нехай верхи не думають, що народ дурний

Відчувши смак абсолютної влади у Грузії, Саакашвілі-прем’єр, вочевидь, нагадає Порошенку, що у нас парламентсько-президентська республіка, а не навпаки.

Петиція про призначення Михайла Саакашвілі прем'єр-міністром набрала необхідні для розгляду 25 тисяч підписів. Це означає, що максимум за два тижні в Україні може відбутися знакова кадрова ротація.


І не вірте Саакашвілі, що він не хоче бути прем’єр-міністром України. Він точно так само раніше заявляв, що не піде в українську владу, що ніколи не прийме українське громадянство. Це людина від лукавого. Він поводиться, немов дівка на виданні, яка піч колупає, на все село кричить «не хочу заміж», а сама аж трясеться, щоб не засидітися у дівках.


Навіть колишні соратники Саакашвілі, наприклад Бурджанадзе, Іванішвілі, визнають, що він по природі своїй – аферист. Не авантюрист, а аферист. І треба визнати, дуже талановитий аферист. Хоча і не можна відкидати позитивні речі, які відбулися у Грузії за його часів.


Замість того, щоб займатися копіткою роботою губернатора в області, він займається піаром. Реально управляти регіоном він не може, бо не знає навіть населених пунктів Одещини. Для нього Україна – це чужа країна. Саакашвілі розуміє, що великого політичного навару в Одесі у нього не буде, бо він не в змозі виконати взяті зобов’язання. От і бігає наче по крихкій кризі, шукаючи, де міцніший лід. Для нього такий лід - це прем’єрство.


З точки зору закону Саакашвілі може бути прем’єром, бо має українське громадянство. Тож, якщо Порошенко зробить відповідне прем’єрське подання до ВРУ, і якщо буде відмашка Білого дому,  то депутати легким порухом руки замінять Яценюка на Саакашвілі. На жаль, нинішня Верховна Рада ручна і проголосує хоч за дідька лисого, аби уникнути розпуску.


Відчувши смак абсолютної влади у Грузії, Саакашвілі-прем’єр, вочевидь, нагадає Порошенку, що у нас парламентсько-президентська республіка, а не навпаки. Ставши на хвилі боротьби з олігархами прем’єром, Саакашвілі легко може заявити, що головний олігарх країни – це Порошенко. І, в принципі, буде правий.


Питання в тому, чи допустить таке сам Порошенко. Думаю, ні. Порошенко в «прем’єріаду» по-грузинськи грає з тих міркувань, щоб видавити конкурента більш сильною фігурою, у даному випадку фігурою Саакашвілі. Спочатку Петро Олексійович так прибрав людину Коломойського – одеського губернатора Палицю, сьогодні прийшла черга до Яценюка. Згодом Порошенко прибере і самого Саакашвілі. Тим паче, зрозуміло, що президентом Саакашвілі стати не зможе,  оскільки ще не прожив в Україні принаймні 10 років, як того вимагає напередодні виборів Конституція від кандидата на найвищий державний пост.


Саакашвілі, Порошенко і Яценюк з однієї конюшні. Вони всі зорієнтовані на США, і проводять в Україні проамериканську політику, суть якої – конфлікт з Росією за рахунок українців і нашої крові.


Я переконаний, що українці це зрозуміють, і вже цієї осені вручать майданутій владі гарбуз. Якраз достигли. Тож нехай верхи не думають, що народ дурний. Перезавантаження влади в Україні вже неминуче.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.