Бійці 15 ЗБАТ ДУК ПС знешкодили склад наркоторговців у центрі Харкова (Відео)

18 липня 2015, 22:13
Власник сторінки
0
187
Бійці 15 ЗБАТ ДУК ПС знешкодили склад наркоторговців у центрі Харкова (Відео)
Фото Darkhunter: https://www.facebook.com/pages/Dark-hunter/973676832665494

Сьогодні вдень бійці 15 запасного батальйону добровольчого українського корпусу правого сектора, сотні Лева та Азову знешкодили склад маку, і хімічних агентів для виробництва з нього наркотиків.

- "На складі було меньше трьох тон маку. З кожного кілограма виходить шість кубів "зілля" 
Цього достатньо, щоб три наркомана зробили одноразову ін'єкцію. Того, порахувати не важко, виходить 2 - 3 кілограми в день, на кожну людину. Від трьох, до п'яти тонн наркотиків продаються в місті кожен день! Це сто - сто п'ятдесят тон на місяць. Кожна тонна 120 000 грн. За місяць - мільйони. Ті хто кришує цей бізнес - розуміють, що вони кришують ... Це їхні гроші, це смерть наших дітей! "
- Боєць" Ред" 15 ЗБАТ ДУК ПС
Щоб уникнути інсценуацій всі дії відбувалися в присутності преси, якій були представлені наочні докази зберігання та виробництва заборонених хімічних речовин. Після чого на місце дії прибула міліція, відразу разом з експертною службою, для ретельного документування виявлених доказів.
Чорна смерть, що виливається з рук покидьків, і розходяться по наших вулицях, підворіттях, школам і будинкам, - позбавлена політичних переконань. Наркоторговців цікавить тільки прибуток. Сьогодні завдяки діям бійців Дука, цієї смерті, на наших вулицях, стало трохи менше...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: наркотики,Харків,склад,разгром,Правий сектор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.