Процедура ухвалення закону про РНБО була порушена

29 грудня 2014, 19:04
Власник сторінки
Народний депутат України
0
119
Юрій Мірошниченко у ефірі програми "Час. Підсумки дня" на 5-му телеканалі

Народний депутат зазначив, що повноваження, якими наділили РНБО виходять за межі конституційних повноважень цього органу і, що він фактично перетворився з дорадчого – на центр ухвалення рішень в галуз



Про це під час свого виступу в ефірі програми «Час. Підсумки дня» 5-го каналу заявив народний депутат України Юрій Мірошниченко
«Кожен депутат, як суб'єкт законодавчої ініціативи, має право на внесення поправок до законопроекту і його поправка має бути розглянута. А у нас навіть не вичерпаний термін подання цих поправок», – звернув увагу на порушення процедури ухвалення закону про РНБО Юрій Мірошниченко.
Народний депутат зазначив, що повноваження, якими наділили РНБО виходять за межі конституційних повноважень цього органу і, що він фактично перетворився з дорадчого – на центр ухвалення рішень в галузі національної безпеки.
Парламентарій наголосив, що рішення, які ухвалюються владою мають допомагати країні подолати існуючі проблеми.
«Наша фракція не голосувала за цей законопроект. Ми вважаємо, що він створює певні ризики, але поважаємо право наших колег організувати у своїй команді роботу таким чином, аби вона була ефективною», – відзначив Юрій Мірошниченко.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Конституция,законодавство,Верховная Рада,парламент,Александр Турчинов,РНБО,Мірошниченко,Юрий Мирошниченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.