Робота у Верховній Раді VIII скликання

05 грудня 2014, 13:45
Власник сторінки
Народний депутат України
0
39

У VIII скликанні Верховної Ради як народний депутат України я працюватиму у Комітеті з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності

Шановні друзі, громадяни України!

Радий вам повідомити, що у VIII скликанні Верховної Ради як народний депутат України я працюватиму у Комітеті з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Зокрема, я очолюватиму підкомітет з питань діяльності Державної пенітенціарної служби.

До предмету відання Комітету, в якому я працюватиму, належать: кримінальне законодавство, законодавство про адміністративні правопорушення, кримінально-виконавче законодавство та законодавче забезпечення діяльності органів виконання покарань, законодавство про прокуратуру, органи дізнання і слідства, органи внутрішніх справ, законодавство про податкову міліцію, законодавство про захист учасників кримінального судочинства і про державний захист працівників правоохоронних органів, про профілактику злочинів, про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі, про охорону громадського порядку, про охоронну і детективну діяльність, питання соціального захисту працівників правоохоронних органів та членів їх сімей.

Даний Комітет також здійснює контроль за дотриманням і реалізацією Конституції та законів України, інших нормативних актів Верховної Ради України, за відповідністю підзаконних актів Конституції, законам України, а також вивчає ефективність їх застосування, розглядає пропозиції, що свідчать про потребу у прийнятті нових законодавчих актів або у внесенні змін і доповнень до чинних законодавчих актів, і в разі необхідності готує відповідні висновки на розгляд Верховної Ради України.

Як правник, буду радий спрямувати свої знання та набутий професійний досвід на покращення ситуації в правоохоронній сфері нашої держави. 

Буду радий працювати й надалі на благо Українського народу та нашої держави!

З повагою
народний депутат України
Юрій Мірошниченко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: депутат,мир,Верховная Рада,парламент,опозиція,Юрий Мирошниченко, пенитенциарная служба,Оппозиционный блок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.