Важливість місії Опозиційного блоку у Верховній Раді нового скликання

19 листопада 2014, 16:09
Власник сторінки
Народний депутат України
0
75

У новому парламенті «Опозиційний блок» стане конструктивною опозицією діючій владі, контролюватиме її дії та підказуватиме альтернативні рішення.

13 листопада 2014 року народний депутат України Юрій Мірошниченко заявив в ефірі Громадського радіо, що у новому парламенті «Опозиційний блок» стане конструктивною опозицією діючій владі, контролюватиме її дії та підказуватиме альтернативні рішення.

«Всередині нашої політичної сили зараз відбувається обговорення необхідності створення опозиційного уряду, який би пропонував свої варіанти розв’язання суспільних, економічних та політичних проблем. Зважаючи на ситуацію, що склалася в Україні, та ті умови кризи, в яких зараз опинилася наша держава, деякі з цих проблем є достатньо гострими», – відзначив Юрій Мірошниченко.

Парламентарій підкреслив, що встановлення миру в Україні, реалізація запланованих реформ та відбудова східної частини нашої держави не має залежати від волі конкретних політичних партій, чиїхось інтересів, випадкових рішень або проводитися в рамках чергового проекту. «Всі політичні сили мають працювати та діяти виключно в інтересах та на благо українського суспільства», –  наголосив Юрій Мірошниченко.

Депутат позитивно оцінив прагнення колег-політиків, котрі працюють над розробкою коаліційної угоди, щодо тих нововведень, які вони пропонують у сфері виборчого законодавства.

Юрій Мірошниченко також відмітив, що окремі принципи, закладені в основу майбутньої коаліційної угоди, є доволі прогресивними та відповідають викликам, що постали сьогодні перед Україною. При цьому, він зауважив, що сам процес по створенню групи, яка працюватиме над цією угодою та її робота відбуваються підкилимно і з відголоском популізму.

«Демократія є ефективною тоді, коли вона заснована на конкуренції», - переконаний політик. «Саме тому місія Опозиційного блоку у цій Верховній Раді є дуже важливою. Ми вдячні людям, які за нас проголосували на виборах. Тепер, ми маємо довести свою професійність та виправдати їх кредит довіри, працюючи на благо Українського народу», –  підсумував Юрій Мірошниченко.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: мир,демократия,Донбас,Верхована Рада,Юрий Мирошниченко,Парламентские выборы 2019,Оппозиционный блок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.