Чиїх будеш холоп?

14 листопада 2014, 12:08
Власник сторінки
Военный журналист
0
196
Чиїх будеш холоп?

В умовах сьогодення кожен небайдужий українець намагається здійснити свій, може невеличкий, однак дуже цінний вклад на підтримку та розвиток своєї країни.

В умовах сьогодення кожен небайдужий українець намагається здійснити свій, може невеличкий, однак дуже цінний вклад на підтримку та розвиток своєї країни. Водночас, прислів’я: «…кому війна, а кому і мати рідна…» веде по життю багатьох сьогоднішніх «свідомих».

Велика кількість «патріотично налаштованих» юристів, бізнесменів, публічних людей та політиків намагаються використовувати наше скрутне сьогодення для свого піару та банального заробітку. Нерідко вони виступають у ролі маріонеток спецслужб або олігархічних структур і іноземних організацій.

Сьогодні одним із таких активних «патріотів» виступає пан Анатолій Башловка. Юрист, адвокат, бізнесмен, громадський діяч, від профспілкових організацій захищає права робітників, перший у списку політичної партії «Громадянський рух України», має родину, четверо дітей.

На хвилі всіляких перевірок, закликів недовіри, листів з вимогами провести люстрацію осіб різних рівнів та рангів намагається дірватись до влади незрозумілий на сьогодні до кінця черговий проект спецслужби ФСБ РФ, або ж, ще гірше, нашої рідної СБ України пан Башловка. Піариться він сьогодні, як і переважна більшість, не вигадуючи велосипед. Використовує болючі для суспільства проблеми, пов’язані із проведенням АТО, корупцією, економією коштів на державному рівні, скороченням заробітних плат, робочих місць під соусом реорганізацій тощо.

Фінансову підтримку Башловка призвичаївся діставати у різноманітних місцях. Навчатись цьому мистецтву він почав у веселих 90-тих, отримуючи шалені відкати, як у грошовому еквіваленті, так і різноманітним майном, на кшталт яхти зі шведською назвою «Ларсен» (у травні 2001 року контрабандно ввезена на територію України, перевезена безпосередньо до Києва та швартувалась на причалі фірми «Олкар» за АЗС «Дак-Кар») за незаконні махінації з високоліквідними активами державних підприємств.

Цікаво, що тільки протягом березня – квітня цей патріот країни тричі відвідував братську Москву, після чого, доречі, у травні місяці, всюди представлявся головним серед Євромайдану та усього, що діялось на головній площі країни.

Кому та на кого інформацію стосовно активістів «Євромайдану» у білокам’яній міг передавати Башловка можна здогадуватись із прес-релізів Слідчого комітету Росії відносно кримінальних переслідувань наших патріотів з використанням всіх можливостей спецслужб Росії.

Публічно виступаючи захисником бійців 51-ї бригади ЗС України, він не цурається «наглядати» за майном Межигір’я. Замість організації там місць для реабілітації тих же бійців або ж тимчасового проживання переселенців із окупованої території, на сам кінець, дитячого будинку для потребуючих, Башаловка, разом із побратимами-наглядачами, Дмитром Карпом та Катериною Кувітою тупо заробляють кеш на тому, що банально здають сауни в оренду, будиночки використовують як міні-готелі для своїх та отримують відсоток за проведення екскурсій на її території. «Нічого особистого, лише бізнес».

Суворі 90-ті та веселі 2-тисячні навчили Башаловку, протягом його рейдерського минулого, холоднокровно використовувати народні маси для втілення своїх тваринних бажань у життя. Не ставлять його на шлях виправлення ані кримінальні справи за привласнення майна в особливо великих розмірах, ані арешти і взяття під варту при махінаціях з нерухомістю. Одразу знаходяться треті сили, навіть у вигляді листів від іноземних посольств, що вимагають розібратись у політичних гоніннях бідолашного адвоката, який не може добитись правди у цьому житті.

Зрозуміло, що намагання Башаловки маніпулювати масами через обіцянки вирішити їх проблеми має більш глобальні цілі, а саме стихійний бунт, який змете не тільки самих протестувальників, а й країну.

Так хто ж насправді є Башаловка і чия це лялька….

Сподіваємось, що найближчим часом громадськість про це дізнається.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Євромайдан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.