На Вінниччині виділять гроші сім’ям загиблих і поранених

17 вересня 2014, 03:20
Власник сторінки
журналист
0
21
На Вінниччині виділять гроші сім’ям загиблих і поранених
Анатолій Олійник

Голова Вінницької ОДА Анатолій Олійник пропонує виділити 2 млн грн. з обласного бюджету на допомогу сім’ям загиблих бійців і на реабілітацію поранених учасників АТО

Анатолій Олійник звернувся з відповідною пропозицією до депутатів Вінницької обласної ради, членів бюджетної комісії.

Про це керманич Вінницької області повідомив на власній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

«Вінницька область виділить близько 2 млн гривень сім'ям загиблих в АТО та пораненим бійцям. На моє ім’я надійшло клопотання від вінницького народного депутата Олександра Домбровського, про можливість виділення з обласного бюджету матеріальної допомоги сім’ям загиблих та поранених бійців учасників АТО».

Також Анатолій Олійник розповів про механізми прийняття цього рішення.

«На сьогодні, на превеликий жаль, вже 42 загиблих героя, і 64 поранених. Але ми прийняли рішення підтримати дану ініціативу і я звернувся з відповідним поданням до бюджетної комісії обласної ради, з вимогою винести на чергову сесію обласної Ради це ключове питання, і буду особисто просити наших обласних депутатів підтримати це рішення», - повідомив Анатолій Олійник.

Він наполягає, що треба з обласного бюджету виділити кожній сім’ї загиблих по 30 000 грн, а для поранених по 10 000 грн.

«Ми всі маємо надію на мир та сподіваємося, що ці непоправні людські жертви та горе будуть останніми в історії нашого краю та України», - наголосив Анатолій Олійник.

Це буде перша ініціатива серед областей України, звісно, якщо депутати Вінницької обласної ради ухвалять відповідне рішення.

У Вінницькій області волонтери, громадські організації та звичайні мешканці міст і сіл активно допомагають військовим і правоохоронцям в зоні АТО.

Сума цієї добровільної допомоги перевищує 10 млн грн.

У Вінниці діє Координаційний центр «Допомога учасникам АТО». 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.