Передплати пресу для солдата!

04 січня 2015, 08:56
Власник сторінки
журналист
0
104

«Укрпошта» розпочала спеціалізовану підписну кампанію для учасників АТО та військових частин.

З 1 січня 2015 року національний оператор почтового зв'язку «Укрпошта» розпочинає акцію «Передплати пресу для захисника України», закликаючи громадян передплатити видання для частин у зоні проведення АТО та у військових шпиталях. 

Акція відбуватиметься в рамках передплатної кампанії на 2015 рік та триватиме з 1 січня до 20 грудня наступного року.

Акція має на меті привернути увагу громадськості до проблем забезпечення доступу військовослужбовців до інформації через вітчизняні періодичні друковані видання та проявити турботу про наших захисників.

«Зробити добру справу може кожен охочий. Достатньо завітати до будь-якого відділення «Укрпошти» та оформити передплату для будь-якої військової частини чи шпиталю... Пам'ятаймо: наша небайдужість - наша перемога!», - вважає в.о. генерального директора «Укрпошти» Ігор Ткачук

Кожен охочий - фізична чи юридична особа, може передплатити будь-яку кількість періодичних друкованих видань на 2015 рік для обраних ним військових частин.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: пресса,Укрпошта,Міністерство інфраструктури
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.