Укрпошта та видавці періодики домовилися про взаємодію

11 лютого 2015, 07:22
Власник сторінки
журналист
0
23

10 лютого у приміщенні Головпоштамту в Києві між Укрпоштою та Українською асоціацією видавців періодичної преси вперше відбулося підписання Меморандуму про взаємодію.


Свої підписи на документі засвідчили в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук та генеральний директор Української асоціації видавців періодичної преси Олексій Погорелов.
 
Мета підписання Меморандуму – гарантування прав населенню на інформацію, налагодження системного діалогу з громадськістю та поширення інформації про послугу з розповсюдження періодичних друкованих видань за передплатою.

«Сьогодні підписали перший Меморандум з Українською асоціацією видавців періодичної преси про взаємодію у наданні послуги з розповсюдження періодичних друкованих видань за передплатою. Цей Меморандум об’єднає наші зусилля та надасть змогу налагоджувати відносини на засадах рівності сторін та партнерства. Дуже важливим є становлення прозорих та справедливих взаємовідносин видавців та розповсюджувачів, популяризація українських ЗМІ та якісна їх доставка навіть у найвіддаленіші населені пункти країни», - так прокоментував підписання Меморандуму в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук.

Подякувавши Укрпошті за надану підтримку, генеральний директор Української асоціації видавців періодичної преси Олексій Погорелов відзначив: 

«Ми завжди намагаємось знаходити такі рішення, які б розвивали ринок періодичної преси та вкладалися в ті завдання, які стоять перед державним підприємством Укрпошта», – сказав він. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: меморандум,Укрпошта,Міністерство інфраструктури
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.