«Укрпошта» вперше провела електронні торги

07 лютого 2015, 06:19
Власник сторінки
журналист
0
67
«Укрпошта» вперше провела електронні торги

Всі тендери, що проводитимуться на підприємстві будуть відкритими і прозорими.

Вперше за всю історію «Укрпошти», національний оператор поштового зв’язку. Надалі практика відкритих торгів буде продовжуватися. 
Про це повідомив в.о. генерального директора «Укрпошти» Ігор Ткачук.

«Сьогодні вперше в історії Укрпошти відбулася он-лайн трансляція відкритих торгів, а саме - розкриття конкурсних пропозицій. На засіданні також був присутній перший заступник Міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер. Я вважаю, що «Укрпошта» має працювати чесно та прозоро. Відтепер усі тендери, що проводитимуться на підприємстві, будуть транслюватися через мережу Інтернет. Це має ще більше зміцнити довіру до Укрпошти», - повідомив в.о. генерального директора «Укрпошти» Ігор Ткачук.

Орієнтовний графік он-лайн трансляцій засідань комітетів з конкурсних торгів УДППЗ «Укрпошта», з розкриття пропозицій конкурсних торгів та визначення переможця, у лютому 2015 року


Просимо звернути увагу!

- з метою отримання спрощеного доступу до трансляцій необхідно здійснити підписку на канал;

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: конкурс,Укрпошта,Міністерство інфраструктури
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.