Анатолій Олійник посилить оборону кордону

09 вересня 2014, 19:42
Власник сторінки
журналист
0
25

Територіальна оборона Вінницькій області буде посилена.

Першу чергу це торкнеться районів, які межують з Молдовою і Придністров'ям, як територіями, з найбільшою вірогідністю вторгнення.

 

Про це у вівторок 9 вересня заявив глава Вінницької облдержадміністрації Анатолій Олійник.

«Вінницька область є регіоном, уразливим для провокацій з боку тих сил, які зацікавлені в дестабілізації ситуації в Україні. З одного боку, наша область навіть не розглядається як плацдарм для діяльності антидержавних сил, з іншого - з території Придністров'я дуже легко організувати ворожі акції. такі акції спрямовані на демонстрацію того, що навіть в такому спокійному краї, як Вінницька земля громадяни України не можуть почувати себе в безпеці», - цитує Олійника прес-служба облдержадміністрації.

В Одеській області, також межує з Придністров'ям, кордон теж почали зміцнювати

На своїй сторінці у соцмережі голова Вінницької облдержадміністрації пояснив детальніше мету посилення кордону та необхідність дипломатичного вирішення конфлікту на Сході України.

«Я поділяю позицію Президента, що Україні потрібен мир, і впевнений, що його можна досягти і дипломатичними методами. Життя українських силовиків і мирних мешканців варто того, щоб йти на переговори навіть з таким ворогом нашої держави, як Путін та його виконавцями на Сході країни. Переконаний, що мешканці області зрозуміють і підтримають цей крок керівництва країни», - зазначив Анатолій Олійник на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Вінницька область,Вінниця,голова Вінницької ОДА
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.