Вінницький губернатор стверджує, що вибори пройдуть організовано

09 вересня 2014, 04:52
Власник сторінки
журналист
0
43
Вінницький губернатор стверджує, що вибори пройдуть організовано
Анатолій Олійник

Голова Вінницької ОДА Анатолій Олійник запевнив громаду, що дострокова виборча парламентська кампанія у області пройде без тиску і адмінресурсу.

Про це Анатолій Олійник написав на своїй власній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

«26 жовтня відбудуться вибори. Другі у цьому році. Хочу запевнити усіх виборців - модель поведінки обласної влади буде такою самою, як і під час президентської виборчої кампанії. Основне наше завдання - забезпечити порядок, безпеку та спокій як в ході агітаційної кампанії,

так і в день виборців, при підрахунку голосів, законність при проведенні виборів», повідомив голова ОДА.

Анатолій Олійник застеріг учасників виборів від застосування «брудних» технологій.

«Використання адміністративного ресурсу та примусу когось голосувати за «потрібних» кандидатів абсолютно виключені. Ті ж кандидати, які спробують підкупити виборців, проводитимуть «брудну» кампанію або намагатимуться фальсифікувати результати голосування - отримають однозначну оцінку. Будемо жорстко реагувати на кожен випадок порушення виборчого законодавства. Окремо нагадую всім держслужбовцям про заборону агітувати на виборах».

Тим часом Центрвиборчком зареєстрував перших кандидатів-можоритарників на Вінниччині (станом на ранок 9. 09.). Обидва вони само висуванці. Це Борис Мацюк по округу №14 та Василь Романюк, голова Теплицької РДА. Він хоче обиратися по округу №17.

Напнвно, згідно з логікою заяви Анатолія Олійника, Василь Романюк буде вимушений звільнитися з посади, чи піти у відпустку.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Олійник,Вінницька область,вінницька влада,голова Вінницької ОДА
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.