Порошенко підтвердив повноваження Анатолія Олійника

16 серпня 2014, 06:45
Власник сторінки
журналист
0
172
Порошенко підтвердив повноваження Анатолія Олійника
Анатолій Олійник

Президент України Петро Порошенко почав перефоматовувати вертикаль влади на місцях. На Вінниччині зміни керівника не сталося.

Порошенко призначив 15 серпня ряд голів облдержадміністрацій та райдержадміністрацій у м. Києві.

Вінницький губернатор Анатолій Олійник зберіг посаду. Президент України Петро Порошенко перепризначив його на цю посаду.

Раніше, після втечі Януковича, Анатолія Олійника на посаду голови Вінницької ОДА призначав в.о. президента Олександр Турчинов. Кандидатуру Олійника на посаду керівника Вінницької області підтвердив також Майдан у Вінниці на Віче. 

Перепризначення Анатолія Олійника не було секретом для вінницьких політиків і чиновників.

Ось що написав сайт «Капітал» про можливі зміни у областях, посидаючись на джерело в Адміністрації Президента.

«Ми свідомо не квапимо процес, а зважено підходимо до аналізу результатів роботи кожного губернатора та діяльності облдержадміністрації. Президент також вислуховує міркування всіх політичних сил по губернаторським кадрам, бажаючи узгоджених рішень. По Вінницькій області питання не стоїть», - зазначив співрозмовник в АП.

У останній час Анатолій Олійник активно почав спілкуватися з мешканцями Вінницької області, як у соціальних мережах, так і віч-на-віч з людьми. 

Зміни голів ОДА, там де вони сталися, свідчать про невміння колишніх керівників областей управляти ними в умовах війни. І про те, що Порошенко прагне терміново виправити стан справ.

Перепризначення Анатолія Олійника свідчить про те, що Президент України в цілому задоволений станом справ на Вінниччині.

«УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 653/2014

«Про призначення А.Олійника головою Вінницької обласної державної адміністрації

Призначити ОЛІЙНИКА Анатолія Дмитровича головою Вінницької обласної державної адміністрації.

Президент України Петро ПОРОШЕНКО».

Указ датовано 15 серпня 2014 року.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Губернатор,Вінницька область,голова Вінницької ОДА
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.