Завдяки мобілізації в Україні створено армію нового зразку

28 липня 2014, 11:05
Власник сторінки
журналист
0
64
Завдяки мобілізації в Україні створено армію нового зразку
Голова Вінницької ОДА Анатолій Олійник

Той, хто сьогодні іде в бій, в тому числі і по третій хвилі мобілізації, буде одягнений в нову форму, захищений бронежилетом належного класу захисту, взутий, нагодований і готовий захищати Україну

Голова Вінницької ОДА Анатолій Олійник наголосив, що держава подбає, щоб чоловіки, які йдуть у військо під час третьої хвилі мобілізації, були забезпечені всім необхідним.

 

«Президент України Петро Порошенко наголосив:  той хто сьогодні іде в бій, в тому числі і по третій хвилі часткової мобілізації, одягнений в нову форму, захищений бронежилетом належного класу захисту, взутий, нагодований і готовий захищати Україну».

 

Анатолій Олійник також вважає, що нарешті до проблем України дослухалися у Європі і світі:

 

«Зусилля Президента та наших дипломатів не залишаються марними: світ нарешті усвідомив реальну роль Кремля у подіях, що відбуваються на Сході України. Все частіше від європейських та світових політиків чути заяви про необхідність посилення економічних санкцій стосовно Російської Федерації. Про підтримку української позиції свідчить і той факт, що Європейський Союз зняв обмеження на постачання до України засобів захисту для наших військовиків, а вони допоможуть врятувати не одне життя тих хлопців, які перебувають сьогодні на передовій».

Анатолій Олійник повідомив, що глава держави заявив про ситуацію на Сході: сьогодні відбувається останній, справжній бій, справжня боротьба за суверенітет України, за її територіальну цілісність. Саме тут кується наша незалежність..

«Крім того, в Україні народилася українська армія, Національна гвардія, Українські прикордонні війська. Це - справжні визволителі, ті, хто звільняє від окупації українські міста, селища та села», - наголосив Анатолій Олійник.

Він вважає, що всі чоловіки мають долучитися до захисту держави. Бо жодна іноземна допомога  не замінить щирого патріотичного почуття, яке кличе на захист України.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Губернатор,Вінницька область,голова Вінницької ОДА
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.