Гройсман буде кращим прем’єром, ніж Яценюк

27 липня 2014, 16:16
Власник сторінки
журналист
0
127
Гройсман буде кращим прем’єром, ніж Яценюк

Так висловився політичний експерт, політолог Кость Бондаренко. Тим часом сам Володимир Гройсман наполягає, що сподівається на повернення Арсенія Яценюка.

Політичний експерт вважає, що екс-мер Вінниці, нинішній т.в.о. прем’єр-міністра України, Володимир Гройсман довів свою компетентність у Вінниці.

«Не хочеться «роздавати аванси», але, думаю, Гройсман буде більш професійним управлінцем, ніж Яценюк. Принаймні, будемо на це сподіватися. Хоч йому й бракуватиме повноважень, - сказав голова правління Інституту української політики Кость Бондаренко. 

У той же час експерт зазначив, що у Вінниці багато що було зроблено завдяки тандему Гройсмана та Порошенко. Тому від нього будуть очікувати повторення діяльності цього тандему й у загальноукраїнському масштабі. 

«Можливо, тут виникне кілька особистісних моментів. Я знаю Володимира Гройсмана особисто. Не поділяючи його політичну платформу, політичні пристрасті - як винятково порядну людину і професіонала. Людини, яка змогла змінити ситуацію в «окремо взятій» Вінниці та стати найефективнішим мером в Україні. Тому в цій ситуації від нього будуть очікувати такого ж господарського підходу для України в цілому», - сказав Кость Бондаренко. 

Сам т.в.о. прем'єр-міністра України Володимир Гройсман сподівається, що Арсеній Яценюк продовжить свою роботу на посаді прем'єр-міністра. Про це він заявив журналістам.

 

«Я вважаю, що прем'єр-міністр України - на своєму місці. Це моя особиста думка. І я дуже б хотів, щоб зі сформованих умов, з виниклих проблем були знайдені дуже правильні рішення, і прем'єр-міністр України, як і уряд, продовжили свою роботу... Я думаю, що прем'єр-міністр дуже послідовний з точки зору його абсолютно чесної позиції», - заявив він на брифінгу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Володимир Гройсман,уряд,Вінниця
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.