Українські чоловіки мають стати на захист держави

27 липня 2014, 11:50
Власник сторінки
журналист
1
84
Українські чоловіки мають стати на захист держави
Анатолій Олійник контролює перевірку бронежилета

Голова Вінницької облдержадміністрації Анатолій Олійник вважає, що всі українці мають стати на захист незалежності держави під час неоголошеної війни з Росією.

21 липня Президент України підписав Указ «Про часткову мобілізацію», відповідно до якого буде додатково проведено призов для доукомплектування Збройних Сил, Нацгвардії, СБУ, Державної прикордонної служби Державної спеціальної служби транспорту, інших військових формувань військовозобов’язаними та резервістами.

«Часткова мобілізація є одним з вирішальних факторів, які унеможливлять подальшу допомогу терористам з боку Росії та призведуть до ліквідації збройних формувань сепаратистів. Очевидно, що Кремль вагається – для відкритого наступу на територію України у російської армії не вистачає сил та можливостей, натомість є бажання й надалі провокувати збройний конфлікт руками найманців та диверсантів.
Якщо буде проведено мобілізацію – зникнуть останні сподівання Путіна на перемогу на нашій землі», - йдеться у звернені Анатолія Олійника до земляків.

«Сильна армія – запорука того, що АТО завершиться уже найближчим часом і на всій території материкової України буде відновлено мирне життя. В будь-якому іншому випадку Москва нарощуватиме власний тиск, допомагатиме бойовикам руйнувати міста та вбивати українських громадян. Якщо ми не здолаємо тероризм на українській землі сьогодні, завтра він прийде й у наш мирний край – на рідну Вінниччину», - впевнений Анатолій Олійник.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Вінниця,вінниччина,голова Вінницької ОДА
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.