Сепаратисти: Топаз не Бетмен

27 квітня 2014, 06:00
Власник сторінки
журналист
3
69
Сепаратисти: Топаз не Бетмен
Топаз-Крамской

Ясно, що Ігнат Крамской – не Усама Бен Ладен, і «операцією» по його арешту навряд чи слід пишатися СБУ.

Як стверджують джерела у кримінілітеті Харькова, Ігнат Крамской (Топаз) – проста «шістка», він був на побігеньках у місцевої братви. А «борця з Майданом» з нього зробили російські телеканали. І не вся братва сприймає це добре…


Вперше Крамского зловили в Києві і там же він вперше став відомий широкій публіці, розповівши про себе на камеру. Причому, від цього виступу складалося жалюгідне враження. Але вже в березні, він раптом став говорити цілком зв’язно. Незабаром після цього чудесного перетворення він був визнаний сепаратистом і засуджений судом до домашнього арешту - на час розслідування його діяльності. Насправді ж Ігнат Крамской - кримінальник-рецидивіст, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, причому з абсолютно різних причин. 


У 2003 році він притягувався до відповідальності за крадіжку, причому в обвинуваченні фігурувала ще одна стаття, в якій йдеться про неналежне виконання обов'язків медпрацівником або фармацевтом. І вже виходячи з звинувачення можна з великою часткою ймовірності стверджувати , що в даному випадку мова йшла про наркотики, або транквілізатори. 

Інакше кажучи - про дилерство , точніше , про драгділерстве. А оскільки будь-який продавець наркотиків потребує безпеки свого бізнесу, йому життєво необхідна зброя, яку можна використовувати в конфліктних ситуаціях проти конкурентів. Так в 2007 році з'явилася кримінальна справа про зберігання пістолета з глушником.


У кримінальних колах Харкова підозрювали, що Крамской є інформатором УБОЗ. Це запорука успіху його кар'єри - будь-які інші дилери стануть десятою дорогою обходити свого конкурента. УБОЗ «кришував» Крамского, як і багатьох наркоділерів. Отримуючи частку з продажу та інформацію про клієнтів. 


В тому ж Харківському УБОЗі , куди Крамской «стукав» на всіх, у той же час був опером і Євген Жилін. Голова Харківського «Оплоту».  Там і зустрілися два майбутні антимайданівці. І ясно, що Жилін був головним. Вони, як два герої популярного фільму «Сватьба у Малинівці». Жилін – отаман Гриціан Таврічіський, Топаз - Попандопуло. 

Жилін організовує  провокації, Топаз – доводить їх зміст до народу. Так же карикатурно, як і у кіно. 


І ось Київський районний суд Харкова в суботу, 26 квітня, змінив «антимайданівцю» Ігнату Крамському, відомому під прізвиськом Топаз, міру запобіжного заходу на «утримання під вартою». Ну а історію «житія» Крамского в Харкові, його першого арешту, втечі і другого арешту, переповідати не варто. Про це і так повідомляли ЗМІ. 



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.