Сепаратисти Донбасу: Слов’янськ став «найгарячішою точкою» Європи

24 квітня 2014, 12:08
Власник сторінки
журналист
0
65
Сепаратисти Донбасу: Слов’янськ став «найгарячішою точкою» Європи
Пономарьов оголосив цинічні вимоги до влади

Терористи міста Слов'янська хочуть обміняти викраденого ними американського журналіста Саймона Островського на свого заарештованого лідера Павла Губарева.

Про це  заявив лідер терористів В'ячеслав Пономарьов. Він уточнив, що всього у ополченців зараз десять полонених, у тому числі депутат місцевої міськради Вадим Сухонос та кілька журналістів, серед них і вінничанин Сергій Лефтер.

 

За словами Пономарьова, зараз йде перевірка достовірності документів Островського і цілі його приїзду до Слов'янська.

 

«Поки ми їх не з'ясуємо, він буде у нас. Потім або дозволимо працювати в Слов'янську далі, або обміняємо на когось із наших, зокрема, на Павла Губарева. З Островським поводяться добре, його годують», - запевнив він.

 

Як відомо, журналіста сайту Vice News Островського викрали в понеділок, 21 квітня.

 


Крім того, Пономарьов сьогодні на прес-конференції підтвердив, що кілька днів тому, в річці Сіверський Донець зі слідами тортур і розпоротими животами, було виявлено два трупа. Один з них пізнаний, ним виявився депутат Горлівської міської ради Володимир Рибак. Дружина загиблого впізнала тіло і підтвердила, що це її чоловік. Особа другого загиблого поки не встановлена.

 

За словами В'ячеслава Пономарьова, це справа рук представників Правого сектора, «Такі звірячі вбивства нормальна людина собі дозволити не може, а щодо народного ополчення Слов'янська постійно відбуваються провокації, представники ополчення виставляються в негативному світлі, проте всі звинувачення на адресу повстанців абсолютно безпідставні», - заявив В'ячеслав Пономарьов.

 

У середу лідер місцевих терористів Пономарьов визнав,

що Островський у них,і його підозрюють у співпраці з "Правим сектором", бо у нього були американський та ізраїльський паспорти.

 

Між тим, між Слов'янськом і Святогорськом вранці 24 квітня була перестрілка, за попередніми даними в результаті перестрілки дві особи загинули, є поранені.

 

«Сьогодні вранці між Слов'янськом і Святогорськом була виявлена група озброєних людей. Із блокпоста туди вирушила мобільна група. За словами представників місцевої самооборони з лісосмуги по ній відкрили вогонь», - говориться в повідомленні сайту Slavgorod.com.ua.

 

«За попередніми даними в результаті перестрілки двоє чоловіків загинули, є поранені. Близько 9.30 у лікарню ім. Леніна надійшов чоловік із вогнепальним пораненням. Зараз медики борються за його життя», - повідомляє видання.

 

tps://www.youtube.com/watch?v=OsfsYkEUF2Y

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.