Сепаратисти Донбасу: Бунтівники з Луганська

23 квітня 2014, 15:05
Власник сторінки
журналист
1
Сепаратисти Донбасу: Бунтівники з Луганська
А це - сепаратист Мозговий!

Народне ополчення Луганщини під керівництвом Олексія Мозгового прийняло рішення почати наступ на Захід.

Про це у Facebook -групі ополчення пише заступник Олексія Мозгового Олександр Кравцов.

«21.04.2014 в 17-00 Народне Ополчення Луганщини прийняло рішення : Загони ополчення приведені в бойову готовність і перекинуті з м.Луганськ в с. Ольховая . Саме тут буде дислокуватися штаб Народного Ополчення Південного Сходу. Саме звідси буде розпочато генеральний наступ на Захід ! Також по містах Південного Сходу добровольці , які готові боротися з Київською хунтою та їх поплічниками , на блокпостах зможуть отримати інформацію , як до нас добратися. Брати і Сестри! З Нами Наш Род, Наша Віра і Честь . Ми Росіяни! з Нами Бог!» - написав він.

 

«Нам не потрібно нічого захоплювати, на ідіотів вже надивилися . Завдання і мета вам наша Зрозуміла ? Всіх приберемо, хто стане на дорозі об'єднанню споконвічно історичних Російських Земель . Ми ті хто звільняє і об'єднує! З Нами слов'яни ! З Нами Росія ! З Нами Бог!» - додав він.

 

А ось що пан Кравцов написав про тих сепаратистів, що засіли у будівлі СБУ у Луганську.

«Так мене та Олексія Мозгового зустріли вчора, ті хто знаходитися в СБУ. Тепер подумайте хто ж насправді знаходитися всередині і сидить там більше тижня! До того ж уявили себе владою, тільки чиєю?».

Це новоутворене Луганське Ополчення тиражує пан-слов’янські ідеї. І його члени прагнуть об’єдн6ати в одне ціле усі землі, що входили до складу Російської імперії.

А найближча ціль, яку ставить ополчення – це під час так званого «народного референдуму» у Луганську утворити «Український федеральний округ» у складі РФ. Ось що пише ще один поборник сепаратизму, Євген Шабаєв.

«Сьогоднішній день став переломним для Південного Сходу. Він тепер буде сам вирішувати свою долю. 11 травня Південний  Схід стане вільним, як і Закарпаття!

Що стосується Центральної України, то ніхто не чекає того, що фашисти самі підуть. Ми проженемо з Києва поганою мітлою фашистську хунту. І робити це будуть самі представники Центральної України. Західна Україна хай сама вирішує під ляхами з фашистами їй бути, або в Україні».

Лідер народного ополчення Олексій Мозговий, прокоментував розбіжності серед тих , хто зараз знаходяться всередині будівлі СБУ. У нього викликає подив, сам факт ведення переговорів. Він не розуміє, навіщо планувати кілька етапів референдуму, якщо на його проведення не буде ні коштів, ні можливостей. Головна мета зараз - це встановлення народовладдя. Продажну владу міняти на ту, яку вимагає народ. І тільки після цього , можна обирати губернатора , який буде представляти і відстоювати інтереси людей у владних кабінетах.

Мозговий бачить два головних завдання:

«Це зараз два питання, які збурюють народ. Чи то ми переходимо на федеративний устрій і залишаємося в складі України, чи то федеративно переходимо під юрисдикцію РФ. Адже наш народ багато чого не вимагає, гідне життя і гідну роботу, і люди мають право вимагати від чиновників звіти про виконану роботу», - говорить сепаратист.

 

Але Луганщина не обмежується лиш цими сепаратистами. Лідери «спротиву» ростуть, як бур’яни після зливи. Ось з’явився ще один. Увечері 20 квітня біля СБУ в Луганську перед народом виступали представники Опору, показували патріотичні кліпи і слухали пісні. Лідер Опору Віталій Болотов привітав усіх присутніх зі Святом Пасхи і повідомив про створення об'єднаного штабу з центром в місті Донецьку з управління областями Південного Сходу. Також він підкреслив, що Луганська область дуже близька до досягнення поставлених цілей щодо статусу російської мови, референдуму і іншим. 

«Луганськ першим підняв прапор і тепер першим повинні показати Південному Сходу як домогтися поставлених завдань», - заявив Болотов.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.