Cепаратисти Донбасу: Пушилін, або все як в МММ

19 квітня 2014, 06:27
Власник сторінки
журналист
0
57
Cепаратисти Донбасу: Пушилін, або все як в МММ
Пушилін родом з МММ

Третій «народний губернатор Донбасу» Деніс Пушилін штучка особлива. Це своєрідне поєднання українофобії, антисемітизму і… МММ.

Самопроголошений губернатор Денис Пушилін прославився на всю країну тим, що видав безглуздий за своєю суттю, антигуманний і цинічний «губернаторський указ». Ним він зобов’язав євреїв Донбасу зареєструватися у Донецькій ОДА, як неблагонадійним громадянам. Вдумайтесь (!), за реєстрацію Пушулін з кожного дорослого єврея Донеччини вимагає 50 доларів.

 

За це він обіцяє поставити у паспорта і метрики цих українських громадян відмітку про національність. Джерела, що бачили ескіз цієї печатки, кажуть, що вона один в один схожа на печатки для відмітки євреїв у Варшавському гетто.

 

Вчора Пушилін дав інтерв’ю програмі «Вести» телеканалу «Россия». В ньому, зокрема він висказався про проведення українською владою антитерористичної операції. Він сказав, що Київ не здатний її провести ефективно.

 

Також він повідав глядачам про поточну ситуацію в Донецьку. Пушилін сказав, що спроби влади  вийти на переговори з ним припинилися. А себе він назвав фігурою не самостійною, а «всього лиш ми рупор народа». При цьому Пушилін не назвав ті сили для яких він є ширмою.

 

Слід зазначити, що з усіх трьох самопроголошених губернаторів (Губарєв, Доня, Пушилін) останній є найбільш спроможним структурувати ватагу різномастих сепаратистів. У нього є досвід, він був і є одним із впливових людей в піраміді і партії МММ. Він брав участь у парламентських виборах 2012 року, як кандидат-мажоритарник на одному з Донецьких округів.

 

Тобто, у нього є структура, яка вже влилася у сепаратистський рух на Донбасі. Не усі вони зараз в Донецькій ОДА з автоматами, просто знаходяться у місті і області, і виконують доручення Пушиліна. І це погано.

 

Але добре те, що вони всі, як учасники МММ давно ідентифіковані органами, і ліквідувати одне з крил сепаратизму, в яке перетворилися більшість учасників піраміди елементарно. Досить мати політичну волю на це.

 

Цікаве відношення Дениса Пушиліна до України.

 

«Варто визнати, що Україна стала плацдармом для проведення війни двох наддержав: це Росія і США. Якщо раніше Росія тільки лише піднімалася по цьому шляху, то зараз вона досягла висот».

 

Мотиви своєї участі в сепаратистському русі він визначив так:

 

«Розумієте, нам нав'язують, які будуть пам'ятники, хто герой, а хто фашист. Тиск на Донбас був все сильнішим. Поки йшов Майдан, я бачив своїми очима, як це все відбувалося. Бачив, що це жорстка маніпуляція, яка, так чи інакше, спричинила такі події».

 

І про Майдан:

«Скрізь один і той же сценарій цих революцій. Її почав за таким принципом ще Ганді, він вів визвольний рух через мирні протести. А все це записав і розклав по пунктах Джин Шарп, можете ознайомитися з методами ведення мирних революцій.

Гасла там на Майдані звучали правильні, люди хотіли жити краще, але вони управляються. Помінялися олігархи золотими унітазами».

 

 Є у Пушиліна й своя програма дій.

 

«Все, чого ми хочемо, - це референдум. Всі амбіції людей вдалося б погасити цим питанням. Для мене ідеальний варіант , на чому я наполягаю, - суверенітет. Хороший приклад - Баварія. Вони не від'єднуються , хоча можуть за це проголосувати , але вони не користуються цим правом. Вони ведуть свої зовнішньоекономічні зв'язки , не радячись з центром , і ведуть досить успішно. Що нам заважає це зробити? У мене є фахівці, які не купували свої дипломи , які знають і розуміють , як це зробити , вибудувати модель. У нас тут є все - родючі грунти , працьовитий народ. Слов'яни взагалі відрізняються цим , їм стає нудно , якщо вони нічого не роблять».

 

Цікавою є емблема крила сепаратистів Пушиліна. На ній логотип МММ поєднується з портретом Че Гевари. Дійсно, вибухова суміш з «чорних» грошей і революційного ентузіазму.

 

Р.S. Вдалося встановити також, що Денис Пушулін був один із активних учасників і організаторів акцій проти видобутку сланцевого газу у Донецькій області. Що теж свідчить про широкі російські зв’язки цього фігуранта.

 

https://www.youtube.com/watch?v=KFSwe8fWLWU

https://www.youtube.com/watch?v=8ASNc6b8lVg&list=UUTcuOadqLSFpybChbk3KCcw

https://www.youtube.com/watch?v=dkrOcKb3dfE&list=UUTcuOadqLSFpybChbk3KCcw

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.