Сепаратисти Донбасу: Візір - президент. Самопроголошений, чи тимчасовий?

16 квітня 2014, 19:18
Власник сторінки
журналист
0
303
Сепаратисти Донбасу: Візір - президент. Самопроголошений, чи тимчасовий?
Ось такий він - Анатолій Візір

У паноптикумі сепаратистів Донбасу сьогодні, 16 квітня, побільшало ще одним персонажем. Об’явився цілий «президент Південного Сходу»!

На перший погляд, Анатолій Михайлович Візір – нормальний мужик. От дивіться. 

Анатолій Михайлович Візир народився 13 серпня 1956 року в місті Ніжин Чернігівської області. У 1975 році закінчив Ніжинське медичне училище , потім пішов служити в армію. Служба пройшла на території Радянських військ у Німеччині . Спочатку на посаді санінструктора роти , а потім на посаді начальника мед.служби військової частини . У 1977 році демобілізувався і почав працювати фельдшером. Незважаючи на спеціальність в галузі медицини, серйозно захоплювався радіоелектронікою. Саме це захоплення і привело Анатолія Михайловича на роботу на завод радіоелектроніки. У 1979 році - надходження в юридичний інститут, який блискуче закінчив.Загальний стаж роботи - 30 років. Суддівський стаж - 23 роки.

 

Нормальна, чоловіча біографія. І далі, уже в роки незалежності України у Анатолія Візіра доля і кар’єра складалися абсолютно нормально.

 

З 1987 по липень 2004 роки Візір обіймав посаду судді Судової палати з кримінальних справ Луганського обласного суду. У червні 2004 року призначений на посаду першого заступника голови Апеляційного суду Луганської області, а в липні 2006 року головою Апеляційного суду в Луганській області. Єдиний суддя в Україні, у якого не було жодного скасованого вироку та рішення.

 

Здавалося б – нормальна біографія. Пишатися такою кармою потрібно. Аж ні! Сталося щось неймовірне з Анатолієм Візіром. Чи то весна в голову вдарила, чи то наслухався голосів, але вчора, 15 квітні 2014 року Анатолій Михайлович Візір прокинувся з впевненістю – він президент. І не просто президент, а ще й ВЕРХОВНИЙ ГОЛОВНОКОМАНДУВАЧ! До того ж неіснуючої держави – Федерації Південного Сходу України.

 

І це не дивлячись на те, що самопроголошений президент Анатолій Візір є кавалером Ордена "За заслуги" III ступеня, про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Мустафа Найєм.

 

А росіяни ніби цього й чекали! Вже навіть статейку у російській Вікіпедії придумали. І запропонували всім долучитися до її заповнення.

 


Учора генерал-полковник юстиції, «президент і главковерх Федерації Південного Сходу» виступив зі зверненням до своїх підлеглих і підданих. Вибачте, це звернення без сліз дивитися і слухати важко.

 

Спочатку очі сльозилися від сміху. Потім, коли пройшов перший шок, подумав: вслухайтесь у риторику цього ЄДИНОГО СУДДІ В УКРАЇНІ, ДО ВИРОКІВ ЯКОГО НЕМАЄ ПРЕТЕНЗІЙ! Чи дійсно їх немає? Чи дійсно тим, кому треба присвоювали високі звання? Що з цією людиною сталося? Невже він вірить у цю маячню, яку читає з папірця?

 

Напевне, запах «золотого батона» не давав Візиру спокійно спати! І вирішив дорослий мужик виставити себе на посміховище! Уявляю, як цю заяву прокоментує у своїй програмі Дмитро Кисельов!

 

Р.S. Підозрюю, що днями ми будемо спостерігати за виникненням не одного подібного персонажу…

 

https://www.youtube.com/watch?v=WBnOSBdrUFA#t=56

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.