І у небі таємні знаки…

15 квітня 2014, 17:05
Власник сторінки
журналист
0
155
І у небі таємні знаки…
"Кривавий Місяць" у небі США

Земляни могли спостерігати затемнення в Північній і Південній Америці. Українці пов’язали «гру небесних сфер» із політикою.

Мешканці США були вражені рідкісним явищем: в небі з’явився  «кривавий» Місяць.  Небесне шоу, коли тінь Землі впала на Місяць, було дивовижним.

 

Місяць почав змінювати колір від оранжевого до криваво-червоного в повній фазі місячного затемнення. Затемнення з усіма фазами тривало більше трьох годин. Місяць був повністю затемнений  більше 75 хвилин, а світився червоним з 7:06 за Гринвічем.


Момент найбільшого затемнення відбулась в 8:45 BST (7:45 за Гринвічем).

 

Нас же цікавить, що ці космічні події пророчать нам у побуті і у політиці.

 

Астрологи говорять , що у зв'язку з цим дуже непростим буде весь квітень і навіть початок травня.

 

Під час місячного затемнення не виключені рецидиви психічних хвороб , емоційна нестабільність , у тому числі безпричинні капризи дітей.

 

У квітні діти будуть особливо примхливі і ранимі, і в спілкуванні з ними потрібно бути мудрими і терплячими. Дорослим треба уникати перевантажень , не проводити планових операцій, не ставити імпланти, що не починати складних переговорів, а якщо таких не уникнути, то контролювати, що і як говорити.

 

Схоже, у політиці прогнози астрологів вже справджуються. Першими жертвами «кривавого» Місяця стали Добкін і Царьов. Першого перефарбували з біло-синього в зеленого, другий отримав по фейсу яйцями. Крім того, у Царьова знайшли набої і «кокс».

 

Та й інші політичні новини вказують на те, що дійсно Місяць і Марс добряче позбиткувалися над нами. Варто тільки почитати новину стрічку:

 

У Слов'янську за три дні поранено вісім осіб, одна з них у важкому стані 

На аеродромі Краматорська почалася перестрілка

Апеляційний суд скоротив термін арешту екс-ректора Мельника на місяць

Конституційна Асамблея передала ТСК концепцію змін в основний закон

Україна не планує обговорювати федералізацію на зустрічі в Женеві

ООН спростовує звинувачення про порушення прав росіян в Україні

Російський банк профінансував терористів в Україні на 45 млн грн – СБУ

Сепаратисти розграбували машини з харчуванням для дітей – Тарута

 

Це тільки деякі новини! Але, схоже на те, що «кривавий Місяць» зійшов над Україною давно.

 

Але на нас чекають ще три затемнення протягом 2014 року: кільцеподібне сонячне затемнення 29 квітня, повне місячне затемнення 8 жовтня і часткове сонячне затемнення 23 жовтня.

 

Під час затемнення (навіть повного) Місяць не щезає з неба повністю, а стає темно-червоним. Справа в тому, що сонячні промені, що проходять по дотичній до земної поверхні, розсіюються в атмосфері Землі і за рахунок цього частково досягають Місяця. Оскільки земна атмосфера найбільш прозора для променів червоно-помаранчевої частини спектру, саме ці промені найбільше досягають поверхні Місяця при затемненні, що й пояснює забарвлення місячного диска.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.