«Спасибі жителям Донбасу…»

13 квітня 2014, 18:24
Власник сторінки
журналист
0
112
«Спасибі жителям Донбасу…»
Юлія Латиніна

Російських інтелектуалів розводять «как котят»… Саме така думка заповзає у могок, коли слухаєш, а потім читаєш на все ще опозиційному радіо «Эхо Москвы» думки російських інтелектуалів про події у нас.

Не можуть російські інтелектуали абстрагуватися від «жахалок» путінської офіційної пропаганди, яка вустами Д. Кисельова перекручує українську дійсність. На чорне «кисельовці-путінці» кажуть біле, незначні чи другорядні процеси і явища у політиці України видають за основні.

 

Тож, у суботу в передачі «Код доступа» журналіст і інтелектуал Юлія Латиніна намагалася пояснити слухачам і глядачам (радіоефір транслюється кількома приватними телеканалами у Росії. Також радіо має власний телересурс.

 

«Донецьк - це регіон з особливою ментальністю, як південь Італії. Ось південь Італії страшно бідний, бо там править мафія. Але при цьому бідняки обожнюють босів мафії...», - такою бачиться Юлії Латиніній сувора «південно-східна дійсність» з вікон офісу в Москві. Це її головна думка, висловлена під час передачі-монологу.

 

Чи варто говорити про те, що журналістка вірно оцінює ситуацію в тому, що Донбас – страшно бідний, що там править мафія? Звичайно ж ні!

 

А от теза про те, що бідняки-шахтарі та інші «східняки» обожнюють своїх босів, явно сумнівна і пропагандистська. Зрештою, це можна зрозуміти з того, як «гостинно» приймають «єдиного кандидата мафії» Добкіна у Донецьку, як ні в гріш не ставлять думку ще одного «барона», губернатора Таруту, і як «імеют» думки і висловлювання САМОГО «дона карлеоне» донецького штибу Ахметова.

 

Так що можна сказати «спасибі жителям Донбасу» за те, що не по рабські обожнюють своїх босів нині. І пожалкувати, що цього не бачить Латиніна.

 

Як не бачить і того, що мешканці Донбасу, схоже, знайшли, чи знайдуть новий предмет поклоніння. ВЕЛИКОГО ПУ! Дуже хочеться, щоб пані Латиніна це побачила…

 

http://echo.msk.ru/programs/code/1298280-echo/

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.