«Недосяжний Patriot»

18 травня 2023, 11:17
Власник сторінки
0
5

.

Ще не встигли посмакувати російські диванні війська новиною про нібито знищення реактивної системи залпового вогню «HIMARS» та танків «Abrams», як низка російських пабліків розпочала нову агонію про «ліквідацію» зенітно-ракетного комплексу МІМ-104 «Patriot».

Ми, звісно, звикли до таких «вбросів» русні та навіть не дивуємося подібному лайну, однак, середньостатистичне населення «духовной» залюбки «ковтає» подібну інформацію і радіє черговим «успєхам асвабадітєлєй» на теренах України.

При цьому, останні вперто не бажають признавати успіхи ЗРК на полі бою, на кшталт, збиття їхньої «нє імєєт аналогов» зброї.

Зрозуміло, що мова йде про російські ракети «Кинджал». Сам факт збитого «Кинджалу» за допомогою ЗРК «Patriot» зруйнував пропагандистський міф про «гіперзвукову зброю» окупантів та показав велич Українських Захисників.

Б’ємо ворога далі!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.